Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Friesland

Tips en ideeën voor een vrijgezellenfeest mannen in Friesland of een vrijgezellenfeest vrouwen in Friesland. Op 4Feest.nl vindt u de leukste ideeën
voor een vrijgezellenfeest in Friesland. U wilt natuurlijk een onvergetelijk feest organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom en ervoor zorgen dat
iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze speciale dag. De organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u heel veel mogelijkheden
om een leuk en gezellig feestprogramma samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastisch vrijgezellenfeest in de provincie Friesland!

Workshops

Vrijgezellenfeest vrouwen Friesland

Activiteiten

Vrijgezellenfeest mannen Friesland

Partycentrum

Vrijgezellenfeest in een partycentrum in Friesland

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest locatie Friesland

Vrijgezellenfeest CD opnemen op jullie locatie in Friesland vanaf 15 personen

 Informatie


CD opnemen Friesland

Vier het leukste en muzikaalste vrijgezellenfeest in Friesland met een CD opname!

Met z’n allen zingen jullie een nummer naar keuze op jullie locatie in Friesland.
Van tevoren krijgen jullie wat stemoefeningen om de stembanden goed op te warmen. Geen zangtalent?
Geen enkel probleem, onze geluidstechnicus heeft alle middelen om jouw stem optimaal te laten klinken.
Het nummer wordt een aantal keren ingezongen, met eventueel de mogelijkheid tot solo stukjes voor de aanstaande bruid/bruidegom.

Tussendoor is er uiteraard tijd om een hapje een en drankje te nuttigen en naar het tussenresultaat te luisteren. Na het inzingen zal onze geluidstechnicus het geheel afmixen waarna jullie de opname op CD mee naar huis krijgen! Ook erg leuk om de opname op de bruiloft te laten horen!

Maak het vrijgezellenfeest compleet met een videoclip!

 

 

Spannend Room Escape Spel op locatie in Friesland


Room Escape Spel FrieslandRoom Escape spel vrijgezellenfeest

We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen.
Tijdens dit spel zullen de groepen moeten samenwerken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen en keuzes maken.
Je speelt dit spel met teams van 2 tot 7 spelers die elk eigen opdrachten krijgen. Elke groep probeert als eerste de spel sleutel te bemachtigen.

De groepen starten het Room Escape Spel met een spelkist, op de door jullie gewenste locatie, dit kan zijn een zaal, thuis, een grasveld of andere plek. De teams moeten 4 opdrachten doen, of puzzels oplossen.
Het doel van het spel is zo snel mogelijk de kist met daarin de eindsleutel te bemachtigen. Het team dat het beste samenwerkt en de opdrachten het snelste vervuld zal als winnaar uit de bus komen.

Speel dit spannende Escape Room spel voor het vrijgezellenfeest nu op elke gewenste locatie in Friesland, eventueel met een hapje en drankje als jullie dat wensen.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

Duur: 1,5 uur.

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

 

 

Vrijgezellenfeest Naaktmodel (m/v) schilderen op locatie in Friesland


Een workshop Naaktmodel schilderen is een leuke, artistieke en spannende groepsactiviteit voor een vrijgezellenfeest. In een ontspannen sfeer gaan we het naaktmodel schilderen, plezier staat voorop, ervaring is niet nodig. Professionele begeleiding op kunstacademie niveau. Wij begeleiden al vele jaren naaktmodel schilder- en tekenworkshops op locatie in de hele provincie Friesland.

Wij komen met het mannelijk of vrouwelijk Naaktmodel en alle schildersmaterialen naar jullie in Friesland toe.
Jullie kunnen zelf voor een locatie zorgen waar de workshop wordt gegeven, natuurlijk kunnen wij daar ook voor zorgen.

Vrijgezellenfeest workshop Naaktmodel (m/v) schilderen
Vaak is het een verrassing voor de groep dat we een naaktmodel gaan schilderen, we doen daarom in het begin of we een stilleven gaan schilderen. Des te leuker is de reactie als het "echte stilleven" binnenkomt, een mannelijk of vrouwelijk model die helemaal uit de kleren gaat.
Iedereen werkt individueel achter een ezel aan een schilderij, na een korte uitleg over de verhoudingen van het menselijk lichaam gaan we onder professionele begeleiding met potlood of houtskool schetsen.
Als het model in houtskool vereeuwigd is gaan we schilderen (met acrylverf).

Vooraf en tijdens de workshop uitleg, begeleiding en hulp bij het schilderen. Iedereen gaat met een verrassend schilderij van het naaktmodel naar huis.

Duur van de workshop 2,5 uur.

 

Mannelijk naaktmodel schilderen
Vrouwelijk naaktmodel schilderen

 

 

Outdoor Lasergamen op elke gewenste locatie in Friesland vanaf 10 personen


Lasergamen Outdoor op elk gewenste locatie voor het vrijgezellenfeest in Friesland.

Lasergame Outdoor spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software.
Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen draden meer en alle scores worden bijgehouden in de software.

Mochten jullie je Lasergame Outdoor avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor jullie.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

Duur: 1 uur

 

Lasergamen outdoor vrijgezellenfeest

 

 

Vrijgezellenfeest met opdrachten in Friesland vanaf 10 personen


Het stadsspel City Hunt is een spannende activiteit waarbij groepen verschillende taken moeten volbrengen.
Het kan ook gaan om theatrale en creatieve opdrachten zoals het maken van de beste foto’s.

In deze competitie moet elke groep zoeken naar de foto plekken die aangegeven worden op de kaart.
Elke groep moet uitdagende taken uitvoeren, verantwoordelijkheid nemen en de werkzaamheden tussen de groepsleden goed verdelen.

De City Hunt kunnen jullie spelen:
• te voet
• op de fiets
• op de step

Wij kunnen het stadsspel City Hunt op locatie in de provincie Friesland voor jullie verzorgen.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

Duur: 3 uur

 

Stadsspel op step vrijgezellenfeest

 

 

Bumper voetbal op het vrijgezellenfeest in Friesland


Speel nu met vrienden, vriendinnen en familie van de aanstaande bruid of bruidegom deze hilarische activiteit op een locatie naar keuze in Friesland. Gehuld in een grote doorzichtige voetbal gaan de teams de strijd met elkaar aan. We spelen altijd in toernooi vorm waarbij er op 1 of meerdere kleine velden word gespeeld.

Welk team zal als winnaar uit de strijd komen en uiteindelijk met de Bumper Cup in de handen huiswaarts gaan?

Het Bumper voetbal duurt 2 tot 3 uur en dan is het natuurlijk heerlijk om tussendoor even te pauzeren met een lekker drankje. Na deze korte break maakt jullie team zich weer op voor de tweede helft. Nadien kunt u nog kiezen voor een BBQ arrangement.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

 

Bumper voetbal Bubble voetbal

 

 

Gezellige populaire vrijgezellenfeestjes in de stad Leeuwarden


Volg een populaire vrijgezellenfeest workshop in de stad Leeuwarden.

Action Painting (vanaf 10 personen)
Samen met je vrienden gooien met verf! Abstract is immers ook een kunstvorm! Dus 'be an artist' en ga lekker los tijdens deze workshop. Ieder krijgt zijn eigen schildersdoek. Willen jullie gezamenlijk iets maken voor het bruidspaar thuis aan de muur? Laat het ons weten.

Burlesque workshop (vanaf 10 personen)
Tijdens de Burlesque workshop dans je op typische sexy Burlesque muziek. Je oefent expressieve bewegingen en gezichtsuitdrukkingen. Als iedereen haar favoriete loopje en pose aan de rest heeft geshowd, beginnen jullie aan een echte burlesque dansroutine. Wij zorgen voor rekwisieten zoals waaiers, hoedjes en handschoenen. Elegantie, gratie, sexy moves en vooral veel fun! Met deze workshop herontdek je jouw vrouwelijkheid.

Chunks maken (vanaf 12 personen)
Leer in deze speciale sieraden workshop je eigen unieke chunks maken in je eigen kleuren en patronen of zelfs met een eigen fotootje in je chunk. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde symbolen in je chunk te verwerken die voor jouw heel speciaal zijn. Je kunt als sieraad kiezen uit een armband, ketting, ring, of sleutelhanger om je chunks op te dragen. Dit is allemaal inclusief en maakt dat je een prachtig sieraad mee naar huis neemt.

Parfum maken (vanaf 8 personen)
Weet jij al welk geurtje het beste bij je past? Tijdens deze workshop kom je erachter... Tijdens deze workshop leer je alles over parfum! Van de geschiedenis en een grappig testje. Als klapper mag je (op basis van een aantal receptjes) zelf een gepersonaliseerd parfum samenstellen!

Servies schilderen (vanaf 8 personen)
Beschilder je eigen ontbijtservies, een ontbijtbord, eierdopje, kop & schotel. Ook erg leuk om het complete servies cadeau te doen aan de bruid in spé, wanneer je deze workshop als vrijgezellenfeest boekt. Dan heeft ze een mooi aandenken aan de dag, een goede uitzet en van iedere vriendin een uniek kunstwerkje.

Slippers pimpen (vanaf 8 personen)
Alle materialen liggen op tafel, dus je kunt volledig los gaan. Slippers zijn er in verschillende maten (36 t/m 41) en kleuren. Grotere maat slippers op aanvraag. Je gaat je eigen paar slippers helemaal ophippen met diverse materialen als kralen, lint, bloemetjes, band en meer.

 

Burlesque workshop
Chunks maken Leeuwarden

 

 

Vrijgezellenfeestje sieraden maken in Leeuwarden


Een vrijgezellenfeestje sieraden maken met de hipste kralen? Dat kan bij ons in Leeuwarden.

Met een groot assortiment aan kralen en andere materialen worden tijdens deze sieraden workshop de mooiste creaties gemaakt.

* Kettingen
* Armbanden
* Oorbellen, telefoon-, tas- of sleutelhangers.

Jullie bepalen zelf wat je allemaal wilt maken tijdens dit creatieve vrijgezellenfeest.

Met een keuze uit vele verschillende kralen weet je zeker dat er voor elke stijl wat bij zit.
De workshop is geschikt voor zowel gevorderden als voor beginnende sieraden makers.

 

workshop armband maken

 

 

Vrijgezellenfeest cupcakes, high tea, taarten of truffels maken in Leeuwarden


In een vrolijke omgeving een gezellig vrijgezellenfeest vieren?
Kies dan een van onze heerlijke vrijgezellenfeest workshops in Leeuwarden.

Cupcakes decoreren
Tijdens de workshop cupcakes maken leren jullie van het begin tot eind cupcakes maken en decoreren. Op basis van natuurlijke ingrediënten leren jullie verschillende smaken cupcakes maken. Jullie maken elk 6 cupcakes.
Duur: 2,5 uur.

High Tea maken
Jullie maken petit fours / petit glaces, brownies met hazelnoot, chocoladecake, bonbons, lepelgebak, scones met jam en cream, Diverse soorten sandwiches bv. met vis, vlees en kaas en kleine broodjes. Al dit lekkers wordt geserveerd met diverse soorten thee en koffie. Duur: ± 2,5 uur.

Truffels maken
Deze workshop staat in het teken van het maken van ambachtelijke truffels in witte, puur en melk chocolade met verschillende vullingen. Duur: ± 2,5 uur.

Taartenworkshop
Basic taartworkshop: jullie gaan elk een taart vullen en decoreren voorzien van icing en diverse decoraties.
Extra taartworkshop: jullie gaan een taart maken van begin tot het eind, dus van cake tot vulling en tot slot het decoreren van de taart voorzien van icing en diverse decoraties. Je kan kiezen voor een taart voor 8 personen of een taart voor 14 personen.
Duur: ± 2,5 uur.

Workshop Cocktails maken
Deze workshop is een mix van ontspanning en informatie. Wij laten jullie kennis maken met de geschiedenis van de cocktail, bereidingstechnieken, dranken en smaakverhoudingen. Daarna wordt de groep verdeeld in kleine groepen om aan de slag te gaan met cocktails maken. Vanaf: 8 personen. Duur: ± 3 uur.

 

 

 

Partycentrum Klein Zwitserland Sumar - vrijgezellenfeest Burgum, outdoor activiteiten, barbecue


Partycentrum Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. We hebben een restaurant, café, feestzaal en het terras dat zich bevindt zich op 3 meter hoogte. Ook voor bedrijfsfeesten, personeels feesten hebben wij leuke arrangementen, zoals spannende themafeesten, moorddiners of een eigen samen te stellen feest. Naast indoor activiteiten hebben wij ook outdoor activiteiten voor groepen. Ook een leuke rondvaart met onze eigen rondvaartboot Klein Zwitserland behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een trouw locatie of een partycentrum voor uw bruiloft kijk dan snel op de site van klein Zwitserland. Veel is mogelijk bij restaurant/partycentrum klein Zwitserland in Friesland.

Arrangementen in Friesland
Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een volledig verzorgd vrijgezellenfeest? Dan heeft partycentrum Klein Zwitserland wellicht iets leuks! Dit vrijgezellenfeest arrangement duurt 4 uur en is te boeken vanaf 15 personen.
Onder het genot van een overheerlijke en goed verzorgde barbecue en een daarbij behorend drankje. Kunnen jullie het sportief tegen elkaar opnemen tijdens een lekker potje stevig sumo worstelen of elkaar uit evenwicht te brengen in een heuse gladiatoren strijd!

Bij dit vrijgezellenfeest arrangement zit inbegrepen:
Een 4-urig drankenarrangement (bier, fris, wijn of jenevers).
Een volledig verzorgde barbecue met diverse salades, stokbrood en verscheidene vleessoorten.
Het gebruik van de sumo worstelpakken en het gladiatorenspel.

Tel. 0511 461 385

Website: www.partycentrum-friesland.nl

 

Partycentrum Klein Zwitserland
Klein Zwitserland vrijgezellenfeest Friesland

 


 

Pulsar Karting B.V. - vrijgezellenfeest activiteiten Leeuwarden, karten, schieten, sumoworstelen, lasergame, BBQ


Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kunt u voor een middag of avond het echt Formule 1 gevoel over u krijgen.

Karten is de laatste jaren van een onbeduidende buitensport uitgegroeid tot een indoorsport met meer dan honderdduizend regelmatige deelnemers. Ondanks dat het een gemotoriseerde sport betreft, levert de rijder een grote inspanning. Bovendien traint men in het bijzonder op concentratievermogen en reactiesnelheid.

De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally- en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.

Individuele rijders en kleine groepjes: Karten per heaten van 15 minuten (incl. in- en uitstappen).

Groepsarrangementen op afspraak. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Uw kartarrangement kan worden aangevuld met eten in ons gezellige restaurant of in- en outdoor barbecuen, met een Schietarrangement, Sumo-worstelen, Lasergame of drive-in discotheek.

Bel vrijblijvend voor informatie!!

Tel. 058 – 213 47 22

www.kartbaan-leeuwarden.nl


 

Kartbaan Leeuwarden karten en lasergamen

 


 

MooiWeer BV - vrijgezellenfeest Terschelling, sportieve activiteiten, arrangementen


Wij laten u een sportief uitje op Terschelling beleven!

MooiWeer verzorgt activiteiten en evenementen op Terschelling voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij kunnen zowel uw totale programma organiseren als op onderdelen uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen en uw budget. In eigen beheer voeren wij zeer gevarieerde activiteiten uit binnen de thema’s “strand en water” en “natuur & cultuur”. U kunt het hierbij zo spannend of ontspannend maken als u zelf wilt.

Een greep uit onze activiteiten:

• Blokarten (strandzeilen)
• Beach golf
• Boogschieten
• Bootcamp
• Coast Raften
• Brandingkanoën
• Bubbelvoetbal
• GPS tocht
• Zeskamp
• Mountainbiken
• Paintball
• Powerkiten
• Bierproeverij
• Strandrijden
• Survival
• Workshops (o.a. zandsculpturen maken, schilderen, koken, glas in lood workshop)
• En nog veel meer…

Naast standaardactiviteiten verzorgen we uiteraard graag maatwerk voor grotere groepen.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
En vergeet niet: “het is altijd mooi weer op Terschelling!”

Website: http://mooi-weer.nl

 

MooiWeer blokarten Terschelling
MooiWeer Coastraften

 


 

Eet en Feestruim Pieter Poot De Blesse - vrijgezellenfeest Wolvega - Steenwijk, paintball, outdoor activiteiten


Pieter Poot, het V.O.C. gedeelte van “Lawerman compagnie”. Wanneer u hierin verblijft, waant u zich terug in de 16de eeuw.

Dit is de plek waarvandaan je de strijd aan kunt gaan met vrienden, familie en collega’s. Een plek waar je elkaar met paintballs beschiet, golf speelt in het donker, op ontdekkingstocht gaat in de omgeving en nog veel meer spannende en leuke activiteiten kunt beleven voor jong en oud.

En dan is dit ook nog eens de plek waar ze een complete dag of avond voor je regelen. Waar alles kan en niets onmogelijk is.
Of je nu met een kleine groep komt of met een compleet bedrijf, op deze plek wordt er gezorgd dat iedereen plezier maakt en geniet van elk moment.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden en kies en combineer de activiteiten die bij jullie passen.
Bij al onze arrangementen is het mogelijk dit naar uw wens in te vullen.

Activiteiten
• Paintball
• Boogschieten
• Kickbiketour
• Segwaytour
• Solextour
• Pitch & Putt
• Griezeltocht
• Dafje touren
• Blacklight Golf
• Archery Shoot
• Kookworkshops
• Varen door de Weerribben
• Buffetten en BBQ arrangementen

De capaciteit is tot 450 personen.

Tel. 0561-441522 of 441298

www.pieterpoot.nl

 

Eet en Feestruim Pieter Poot De Blesse
Restaurant Pieter Poot Friesland

Vrijgezellenfeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Vrijgezellendag

Vrijgezellenfeest

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Vrijgezellenweekend

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op locatie