Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Kledingverhuur

Kledingverhuur Gelderland

Op 4Feest.nl vindt u professionele kledingverhuur bedrijven in de provincie Gelderland waar u mooie kostuums, galakleding, carnavalskleiding en themakleding
kunt huren voor uw feest, themafeest, gala, carnavalsfeest, schoolbal, cocktailfeestje, afstudeerfeest, verkleedfeest, Halloweenfeest, Sinterklaasfeest of Kerstfeest.
Daarnaast is het ook mogelijk om diverse bijbehorende accessoires te huren. De kledingverhuur bedrijven in Gelderland hebben alles in huis om u mooi en
feestelijk te kleden! Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest.

Themakleding

Themakleding verhuur Gelderland

Galakleding

Galakleding verhuur Gelderland

Themafeest

Thema kinderfeestje Gelderland

Carnavalskleding

Carnavalskleding verhuur Gelderland

Kledingverhuur SOURIS - kledingverhuur Apeldoorn, feestkleding verhuur, themakleding verhuur, accessoires


Kledingverhuur SOURIS is een gespecialiseerd bedrijf in de regio Apeldoorn dat zich helemaal toelegt op de VERHUUR van feestelijke kleding, themakleding en alle mogelijke accessoires.

Franske Levie heeft in de loop der jaren een imposante collectie aangelegd die regelmatig wordt uitgebreid. Deels is de kleding natuurgetrouw nagemaakt, voor een deel is originele kleding te huur die Franske uit alle hoeken der aarde heeft verzameld en aangekocht.

Er is een scala aan mogelijkheden. Middeleeuwen, gala, western, jaren 20, 50, 60 en 70, maffia, glitter en glamour, Duizend-en-een Nacht, Fout, Romeins, Carribean en Tirol zijn daar voorbeelden van.

SOURIS Kledingverhuur verzorgt themafeesten op maat. Zowel voor particulieren, bedrijven, verenigingen als theater- en evenementenbureaus.

Tel. 06 40 88 77 97

Website: www.kledingverhuursouris.nl

 

Kledingverhuur Souris Apeldoorn

 


 

Feestshop Joop Brouwer - kledingverhuur Apeldoorn, galakleding verhuur, feestkleding verhuur


Gedurende het hele spelen wij in op speciale activiteiten!!

Kom naar de winkel voor uw oranje uitrusting, halloween kleding, Sinterklaas attributen en kleding, Kerst artikelen, Paas spullen etc. etc.; en uiteraard alles voor het carnavalsfeest, van de meest opvallende kleding tot de kleinste accessoire.

Kenmerken van onze winkel
Onze winkel bestaat voor een groot deel uit het verhuren van gelegenheids- en themakleding. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld mooie rokkostuums van uitstekende kwaliteit en daarnaast aan bijvoorbeeld een apenpak en carnavalskleding.

Verder kenmerkt onze winkel zich door een zeer uitgebreide collectie (feest)artikelen.
Daarnaast wordt voorzien in een vraag naar feestbenodigdheden. Zo heeft onze winkel: OfficiŽle GRIMAS schmink producten, Helium voor ballonnen, Rookmachines, Palmbomen, Bingo benodigdheden, Abrahams/Sarah’s en artikelen van dit thema, Ooievaars, Tekenfilm attributen, WK/EK Voetbal artikelen en nog veel meer.

U vindt onze winkel aan de Asselsetraat 145-147 in Apeldoorn. De winkel heeft een eigen parkeergelegenheid zodat u uw auto altijd kwijt kan.

Graag tot ziens in onze winkel voor al uw artikelen voor de verschillende feesten en gelegenheden gedurende het jaar.

Website: www.feestshopbrouwer.nl


 

Feestshop Joop Brouwer kledingverhuur

Kledingverhuur

Home

Carnaval

Feestartikelen

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Kledingverhuur

Themafeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland