Feest ideeën

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Partyverhuur

Professionele partyverhuur bedrijven die een groot assortiment aan party benodigdheden verhuren, vindt u op 4Feest.nl.
U wilt een feesttent, partytent, dansvloer, podium, bar, verlichting, tafels,  stoelen, keukenbenodigdheden, glaswerk of serviesgoed huren.
De professionele verhuurbedrijven die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden heel veel mogelijkheden om uw speciale gebeurtenis  mooi aan te kleden.
Het team van 4Feest.nl u een sfeervol feest!

Partyverhuur Tentenverhuur Feestverhuur Cocktailbar huren

G. Bakker & Zn. B.V. Utrecht - verhuur van tafels, stoelen, podia, keukenapparatuur


Verhuurbedrijf G. Bakker & Zn. bv is een familiebedrijf, opgericht te Utrecht.
Wij zijn al ruim 55 jaar gespecialiseerd in de verhuur van horecabenodigdheden zoals serviesgoed, glaswerk, keukenapparatuur, tafels, stoelen, podia, een compleet bruin café enzovoort.
Voor een bestelling van 1 tot 6.000 personen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Ons bedrijf is constant volop in beweging waardoor wij diverse nieuwe artikelen in ons assortiment opnemen om aan de specifieke wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen kijkt u dan op onze website www.bakker-verhuur.nl.

Wij leveren aan particulieren en bedrijven door het hele land.
Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen.

Tevens bent u hiervoor ook van harte welkom in onze showroom, waar u onze artikelen kan bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord voor uitleg en advies.

Tel. 030-244 0 77 0
Fax. 030-243 42 31

E-mail: info@bakker-verhuur.nl

Webwinkel: www.bakker-verhuur.nl

Calamiteitennummer 7 x 24 uur staat op uw pakbon.

 

Bakker Verhuur Partyverhuur in Nederland

 

 

Van Berkel Partyverhuur & Partytent verhuur


Bij Van Berkel partyverhuur / partytent verhuur kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan partytenten, verhuur van feestbenodigdheden en horecabenodigdheden.

Ook voor een complete inrichting van feestlocaties, van fust bier, statafel tot designbar moet u bij ons zijn. In één keer alles voor de deur, scherp geprijsd en met de beste service.
Voor de inrichting van elk soort evenement, groot of klein kunt u kiezen uit trendy, klassiek, hedendaags of een mix van stijlen. U bepaalt de sfeer door middel van de verschillende partyverhuur en tentenverhuur.

Uiteraard staan we u altijd graag te woord met professioneel advies omtrent de partytentverhuur en verhuur van materialen die voor uw evenement van belang kunnen zijn. Bovendien willen wij u graag te allen tijde adviseren zodat u onbekommerd van uw feest kunt genieten.

Party Verhuur Partytenten

Partyverhuur Rotterdam

Partyverhuur Utrecht

Partyverhuur Eindhoven

Partyverhuur Den Bosch

 

Catering en partyverhuur
partytent verhuur

 

 

Skippy-Rent Partyverhuur B.V. - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht ...


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt.
Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur. U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie én prijzen op www.skippy-rent.nl/party-verhuur.nl.

 

 

 

Van der Kroft Party Rental B.V. Wassenaar (ZH) - bedrijfsevenementen en partijen


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten
7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel. Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per
e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48

E info@vdkroft.nl

I www.vdkroft.nl

 

Van der Kroft Party Rental
Partyverhuur voor evenementen en partijen

 

 

Bressers Tentenverhuur B.V. Helmond - partyverhuur in Brabant


Voor kleine gezelschappen maar ook voor megamanifestaties

Op huurbasis levert Bressers Tentenverhuur bijna alles wat uw feest onvergetelijk maakt, op elke door u gewenste plek.
Voor kleine gezelschappen maar ook voor megamanifestaties. Wij hebben de kennis en het materiaal in huis om op al uw wensen in te spelen.

Feesttenten
Bressers Tentenverhuur levert verschillende maten feesttenten. Alle tenten hebben de kleuren rood/wit. Naast normale feesttenten levert Bressers Tentenverhuur B.V. ook luxe feesttenten met French-windows (getoogde ramen). Deze feestenten hebben de kleur wit. Al onze feesttenten kunnen ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. De tenten kunnen optioneel van nooddeuren voorzien worden.

Partytenten
Deze kleinere tenten, in de afmeting van 5x5 meter, zijn bij Bressers Tentenverhuur B.V. te huur in zadeldaktenten en pagodetenten. Deze partytenten bieden onderdak voor kleine (tuin)feesten en diverse bijeenkomsten. Kleinere partytenten worden gebruikt als entreetent of fouragetent bij een grote feesttent of festivaltent.
Tevens worden deze partytenten als 'food-tenten ingezet op bijvoorbeeld grote evenementen en festivals.

Bressers Tentenverhuur levert ook alutenten, membraantenten, podia, vloeren, vloerbekleding, sfeerverlichting, wand- en hemelbekleding, verwarming, sanitair en aggregaten.

www.tentenverhuurbressers.nl

 

Tenten verhuur

Home

Attractieverhuur

Feestbenodigdheden

Partycatering

Tentenverhuur