Feest ideen

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST ®

Home

Partyschip

Sfeervol partyschip voor uw feest vindt u op 4Feest.nl. U wilt een feest op het water organiseren voor een personeelsfeest, familiedag of bruiloft
en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens uw bijzondere happening. De partyschepen en rederijen die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden diverse arrangementen en feestconcepten om een sfeervol en gezellig feestprogramma aan boord van een salonboot,
zeilschip of dagpassagiersschip samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u fantastisch feest op het water!

BOOT10 - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Loosdrecht, Leiden


Op een partyschip van BOOT10 slaagt uw feest altijd!

BOOT10.nl:
Niks geen truttige tafelkleedjes en gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken,
maar verfrissend, modern en toch gezellig!

BOOT10 heeft 6 unieke partyschepen voor groepen van 25 tot 250 personen: niet truttig en stijf, maar frisse en moderne feestschepen! De thuishavens van de schepen zijn; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Loosdrecht en Leiden / de Kaag. Moderne, varende evenementenlocaties waar alles kan tegen heel schappelijke prijzen.
Voor zomer n winter!

De flexibele bemanning zal er voor u zijn om er een onvergetelijk feest van te maken. Behalve de sfeer die bij ons anders is dan bij de meeste andere varende evenementen locaties hebben we nog een groot pluspunt: de prijs!

Aan boord van onze flexibel in te richten schepen is alles aanwezig om er een goed feest van te maken: van een goed ingerichte keuken, diverse meubilair tot professionele DJ apparatuur. Dit alles is kosteloos te gebruiken. Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?

Dus heb je genoeg van het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje met de zaak? Dan is het tijd om het dit jaar eens anders te doen en wel op partyschepen 'BOOT' uit Amsterdam! Voor groepen van 20 tot 250 personen kunnen wij een varend diner serveren. Van boerenkool tot kaviaar,.... alles is mogelijk. En de avond is natuurlijk niet compleet zonder dat een DJ of band de voetjes van de vloer heeft gekregen. En wil je een speciaal thema,.... van Braziliaans tot een "Jordanese avond",.... ook dat kan geregeld worden.
Maar ook voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, dancefeesten zijn wij de ideale locatie: een professionele DJ installatie is standaard inbegrepen op onze schepen.

Trouwen
Uniek is dat je op de schepen van BOOT10.nl al varende aan elkaar het JA-woord kan geven in Amsterdam: terwijl de kade rustig aan je voorbij kabbelt beloven jullie elkaar eeuwige trouw! En bij mooi weer doen we de ceremonie gewoon op het bovendek,...!

Ben je niet op zoek naar een 'standaard' kasteeltje of kerkje maar naar echt iets unieks en heel eigentijds,... dan is 'BOOT10' wellicht een heel aparte huwelijkslocatie voor jullie.

www.boot10.nl

info@boot10.nl

tel: 06-36157765

 

BOOT10 Feesten op een partyschip
BOOT10 Trouwen op partyschip in Amsterdam
BOOT10 Partyschip Amsterdam

 

 

Rederij Faim & Co Marknesse (FL) - nostalgisch partyschip 10 - 110 personen


Succes verzekerd
Het luxueuze stoom-salonschip “Succes” anno 1897 is Neerlands oudste en meest exclusieve in z’n soort. Een bijzonder stijlvol en nostalgisch PARTYSCHIP; bij uitstek geschikt voor de verzorging van gezelschappen van 10 tot 110 gasten tijdens een zakelijke bijeenkomst, priv party, ontvangst of feest. Maar individueel bent u ook welkom voor een ouderwetse verwenning; reserveer een “tafeltje” tijdens een themavaart of bezoek ons saloncaf.

Publiekstrekker
Het unieke stoomschip ss “Succes” is niet alleen een mooi en chique partyschip. Met de kilometers ver te horen klanken van Europa’s enige grote calliope (scheeps-stoomorgel) aan dek en zijn opvallende verschijning is deze stoomboot ook een echte attractie tijdens een Sail of ander evenement. De fraaie antieke salonboot biedt daarnaast een perfect decor voor bijvoorbeeld een huwelijksvoltrekking, een (buiten)concert, RTV- of filmopname en kan de goed geoutilleerde Pakjesboot prima ingezet worden als (reizende) showroom tijdens productpresentaties of als vergaderlocatie dienstdoen. Legio mogelijkheden!

Comfortabel stoom afblazen
Zomer n winter comfortabel exclusief genieten in de sfeerrijke warme ambiance van de authentieke en stijlvol ingerichte
19e-eeuwse salons. Dat kan met het partyschip Succes vanuit de thuishaven Almere, de tweede uitvalsbasis Huizen (Het Gooi), of iedere andere bereikbare plaats in binnen- en buitenland. Boek voor iedere gelegenheid, particulier of zakelijk, op basis van maatwerk of n van onze aantrekkelijke all-inclusive arrangementen. Met of zonder entertainment.
Varend of aangemeerd, op alle dagen van het jaar, alle tijden, voor een uurtje of meerdaagse tocht.

U bepaalt in ieder opzicht de koers en kunt met het partyschip Succes dus letterlijk alle kanten op!

www.partyschipsucces.nl

 

Rederij Faim & Co Partyschip Stoom-Salonschip
Rederij Faim & Co Partyschip Flevoland

 

 

Rederij Dijkhuizen Vlissingen (Zeeland) - luxe partyschip tot 300 personen


Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.
Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met de verzorging van varende festiviteiten, die zij totaal in eigen beheer verzorgt.

Met onze schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten.
De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen.
Zo worden onze schepen in geheel Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen.

Deze feesten kunnen plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld Belgi varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven.

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen.

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, dan hebben wij verschillende muzikanten die wij u kunnen aanprijzen. Tenslotte kunnen wij ook voor diverse andere entertainers zorgen.

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.

www.rederij-dijkhuizen.nl

 

Rederij Dijkhuizen partyschip 400 personen Zeeland
Rederij Dijkhuizen partyschip 80 personen Zeeland

 

 

De Toekomst zeildagtochten Hoorn (NH) - partyschip tot 60 personen


De Toekomst is de grootste tjalk ooit in Friesland gebouwd. Een eye catcher eersteklas. De lijnen zijn klassiek gehouden en het schip is speciaal gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
Sinds 2002 hebben duizenden mensen naar volle tevredenheid hun bedrijfsuitje of familiefeest aan boord van deze tweemaster kunnen meemaken.

De Toekomst voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft als extra een hoge verschansing en een verzonken achterdek. Dit heet in jargon ook wel de kuip. Zeer prettig voor kleine kinderen, maar ook voor gasten die wat slechter ter been zijn. U zit hier ook lekker uit de wind. Verder valt de ruimte aan dek op. Hierdoor wordt het eenvoudiger en veiliger om met u de tuigage te bedienen. Binnen is de ruimte overweldigend. Niet een laag plafond, maar gewoon lekker veel ruimte boven uw hoofd; bovendien erg gezellig ingericht.

Als u met meer personen wilt varen, kunnen we u een grotere boot aanbieden. Ook met meerdere schepen zeilen is zeer goed mogelijk. Voor kleine groepen vanaf 6 personen kunnen wij u ook een kleinere boot aanbieden.

Standaard faciliteiten aan boord: cd-speler, i-pod dock, microfoon, diascherm en beamer; andere audiovisuele middelen zijn op aanvraag leverbaar.

Gooi uw zorgen overboord en ga lekker zeilen met uw personeel, relaties of familie. Of wat dacht u van een echt huwelijksbootje tijdens de bruiloft? Naast de vele arrangementen is er vooral plaats voor uw eigen wensen, want geen feest is hetzelfde.

Officile trouwlocatie van de gemeente Hoorn
U kunt nu letterlijk in het huwelijksbootje stappen. De ambtenaar van de burgerlijke stand kan u aan boord van de Toekomst in de echt verbinden. Dat is wel zo intiem. Na het aansnijden van de bruidstaart kiezen we het ruime sop en kan het feest beginnen.

Ook voor uw bedrijfsuitje, presentatie of vergadering is zeilschip de Toekomst uiterst geschikt. U kunt beschikken over een ruime sfeervolle salon. Daarnaast is er de ontspanning van het zeilen; uw dag kan niet meer stuk.

Tel. 06 22668098

info@zeildagtocht.nl

www.zeildagtocht.nl

 

De Toekomst Partyschip Zeilschip Hoorn
De Toekomst zeilen en trouwen zeilschip Hoorn

 

 

Raderstoomboot De Majesteit Rotterdam - dinnershows op uniek partyschip


Gedurende het gehele jaar worden aan boord van de nostalgische Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926) wervelende dinnershows georganiseerd.

                                              So dim the lights, hit the heights, this is it, the night of the nights...
                                                               glitter, glamour and glorious, non-stop fun.

Entertainment:
      
         Allround Showorkerst
         Showballet
         Originele partypictures met de Phocabby
         Muziek en live optredens

Het arrangement bestaat uit:

         een havencruise op stoom
         ontvangst met welkomstcocktail en heerlijke hapjes
         een koud en warm buffet met vis-, vlees- en vegetarische gerechten
         een dessert buffet
         het genoemde entertainment
         alle dranken van de nationale bar, inclusief de koffie en thee na afloop

Uw eigen dinnershow op het water - Raderstoomboot De Majesteit is ook te reserveren voor uw eigen evenement op maat.
Een vergadering, congresdiner, seniorenvaart of jubileum?
Overdag of ’s avonds, uw gasten kunnen in overleg inschepen op elk gewenst tijdstip en gewenste plaats.

Raderstoomboot De Majesteit - vaste ligplaats Maasboulevard Rotterdam

Telefoon 010-4146744

info@raderstoomboot.nl

www.raderstoomboot.nl

 

Partyschip Raderstoomboot De Majesteit
Partyschip Rotterdam

 

 

Klipper Koh--Noor - partyschip in Friesland, trouwen aan boord


Vrijheid, avontuur, n zijn met de elementen.
Dat beleeft u aan boord van de schitterende Koh--Noor. Deze diamant onder de zeilende passagiersschepen maakt een dagje varen tot een onvergetelijke gebeurtenis. Steek met ons van wal en geniet van de rust van de Waddenzee, de pittoreske plaatsjes aan het IJsselmeer of de veelzijdige wateren van Zeeland.

De Koh--Noor, van oorsprong een Scandinavische kustzeiler, is van alle moderne gemakken voorzien. Comfortabele hutten, luxe ingerichte salons en uitstekende maaltijden: onze gasten ontbreekt het aan niets. Wilt u met familie of vrienden eens lekker uitwaaien? Zoekt u een sfeervolle locatie om te vergaderen?

Droomt u van een huwelijksfeest om nooit te vergeten? Monster dan aan op de Koh--Noor. Een trouwdag om nooit te vergeten.

Het JA-woord aan boord!

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren op de perfecte plaats. De gemeente Harlingen heeft het predikaat officile trouwlocatie afgegeven aan de Koh--Noor. Hierdoor kunt u trouwen op het water en elkaar daar het JA-woord geven.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Harlingen verbindt jullie op het water in de echt. Vervolgens is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. De ambtenaar gaat van boord en de trossen gaan los voor een heerlijke ontspannen zeiltocht. Met z'n allen de zeilen hijsen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. Je hebt daarna het roer van je eigen huwelijksboot in handen.

Willen jullie naar Vlieland of naar Terschelling?
In een ontspannen en ongedwongen sfeer geniet je van een onvergetelijke zeiltocht. Een prachtig feest volgt aan boord van het sfeervolle schip.

De indrukwekkende natuur, de uitstekende catering en de onovertroffen sfeer maken jullie bruiloft tot een unieke gebeurtenis. Neem voor meer informatie contact op met Koh--Noor.

Tel. 0517 - 38 48 38

Website: www.koh-i-noor.nl

 

Koh--Noor zeilschip trouwen

 

 

Partyschip Vriendschap Monnickendam - trouwlocatie tot circa 60 - 65 personen


Vier uw bruiloft op een mooi historisch zeilschip!

Op het schip de 'Vriendschap' anno 1898 kunt u met de ambtenaar aan boord zich in het echt laten verbinden. Het schip is speciaal aangepast voor het verzorgen van een dagtocht of een bruiloft. Binnen is een sfeervolle ruimte met bar, lounge, kombuis en toiletgroepen. Bovendeks verschillende gezellige zitjes. De bemanning en bediening is vriendelijk en professioneel en zorgt ervoor dat iedereen een geweldige dag aan boord beleeft. Het schip is veilig en stabiel en door de hoge railing en goede toegankelijkheid van het schip ook geschikt voor kinderen en mensen die minder goed ter been zijn.

Voorbeeld van een trouwarrangement,
Het bruidspaar en de ambtenaar wordt om 13.00 aan boord verwelkomd door de genodigden en de schipper met zijn bemanning. Er wordt direct uitgevaren, want de huwelijksvoltrekking zal buitengaats plaats vinden. (De "Vriendschap " is namelijk een van de weinige schepen die toestemming heeft voor deze unieke trouwlocatie midden op het water). Na de voltrekking zal met champagne getoost worden op het bruidspaar en wordt de bruidstaart aangesneden, ondertussen zal met een sloep de ambtenaar weer naar de haven terug gebracht worden. Nadat de felicitaties van de schipper en zijn bemanning zal hij ook over de historie, enkele veiligheid instructies en het gebruik van zijn schip vertellen zodat om 14.00 de zeilen gehesen kunnen worden voor een paar uur zeilen op het Markermeer. Er is dan ruim de gelegenheid om films en foto's van het paar te maken.

In de loop van de middag zal de bittergarnituur rond gaan. In de bar staat de barman klaar voor een heerlijk drankje en zal gepaste muziek draaien. Er is onder het varen ook gelegenheid voor toespraken en stukjes op te voeren.
In de lounge zal om 17.00 uur een heerlijk koud/warm buffet van vis en vlees geserveerd worden. (U kunt gedurende de avonduren buitengaats blijven, maar bijvoorbeeld ook na het buffet terug naar de haven gaan om daar uw avondgasten te begroeten voor een receptie). Deze zal in dat geval van 19.00 tot 21.00 uur zijn. Om 21.30 uur zal de schipper en zijn bemanning afscheid nemen van u en uw gasten.

Uw trouwdag is een zeer persoonlijke gebeurtenis en wij willen dan ook graag dat op die manier aanbieden.
Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een prijsopgaaf aan.

Tel. 06 51244870

Website: www.zeilendpartyschip.nl

 

Zeilend Partyschip Vriendschap

 

 

Rondvaartbedrijf M. van der Werf - partyschip Sneek, trouwlocatie, feestlocatie


Rondvaartbedrijf M. van der Werf is, sinds 1940 een vertrouwd adres voor uw rondvaart in Sneek. Anno 2015 beschikken wij over de meest moderne, veelzijdige en comfortabele rondvaartboot van Friesland. Bij ons voelt u zich thuis op het water!

Trouwen in Friesland is trouwen op het water!

Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist V is het mogelijk.
De Toerist V is officieel "Huize der Gemeente" voor de gemeente Sdwest Frysln.

U kunt al varende de huwelijksplechtigheid door een ambtenaar van de burgerlijke stand laten voltrekken op wateren welke binnen de gemeente grenzen van de gemeente Sdwest Frysln vallen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trouwen met uitzicht op de waterpoort, trouwen op het Slotermeer, Heegermeer, de Witte Brekken en het Sneekermeer, maar ook de Geeuw bij IJlst of de wateren bij Woudsend, Heeg en Uitwellingerga zijn mogelijk.

De Toerist V kan vertrekken vanuit elke gewenste plaats in Friesland, waarna koers gezet wordt naar de wateren van de gemeente Sdwest Frysln. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord en al varende zal het huwelijk worden voltrokken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het schip voor anker te laten gaan op de locatie van uw keuze.
Na de huwelijksvoltrekking zal de ambtenaar van de burgerlijke stand van boord gaan en kunt u samen met uw gasten bijvoorbeeld de bruidstaart en een glaasje champagne nuttigen.
Natuurlijk kunt u ook de gehele dag bij ons aan boord blijven voor eventueel diner, receptie en/of feest.

Graag leggen wij de loopplank voor u uit en hopen u en uw gasten te mogen ontvangen voor een prachtige boottocht.

Tel. 0515 415379

Website: www.rondvaartvanderwerf.nl

 

Rondvaartbedrijf van der Werf Friesland
Rondvaartboot trouwlocatie Sneek

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Themafeest

Trouwlocatie