Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home | Themafeest

Themafeest Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u de ideen en thema’s als u een fantastisch themafeest in Brabant wilt organiseren. U wilt een thema-avond voor uw collega’s,
personeel of familie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit feestelijke uitje. De feestorganisatoren die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden originele en verrassende themafeesten voor een leuke en gezellige feestavond voor uw personeelsfeest, bruiloft of familiefeest.
Het team van 4Feest.nl wenst u een sfeervol themafeest in de provincie Noord-Brabant.

Themafeest

Venetiaans themafeest

Piratenfeest

Piratenfeest

Discofeest

Themafeest 80's & 90's

Tropical Party

Bedrijfsfeest Themafeest

Originele en Onvergetelijke Themafeesten in Brabant


Wij verzorgen uw bedrijfsfeest of familiefeest graag in een uniek thema. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verassende wijze geamuseerd op uw eigen themafeest. Het thema van uw themafeest kiest u natuurlijk zelf. La Casserole: voor een goed georganiseerd en uniek themafeest.

Themafeesten Noord-Brabant

Feestavond Horror Night
De feestlocatie van dit themafeest wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van een horror night. Want op deze spannende feestavond mag natuurlijk niets ontbreken!

Themafeest Drie Baronessen
Gedrien delen deze "vrouwen des huizes" een gemeenschappelijk doel. Wie is de ideale Baron? Met hun innemende verschijning van opgedost pracht en praal worden alle charmes ingezet deze heer vanavond te strikken.

Caribbean Tropical Party
Op deze tropical party heet een Koela-Hoela-girl u van harte welkom. U geniet vervolgens van een koele Caribische Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de Salsa en de Merengue. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland.

Ik Hou Van Brabant
Met de Ik Hou Van Brabant quiz- en spelshow heeft u een uniek stukje entertainment binnengehaald. Met 2 of 3 teams gaan uw gasten samen de strijd aan tijdens een 2 uur durende show. De presentatoren zullen u meenemen in de wereld van Brabant in de breedste zin van het woord waarbij het humorgehalte hoog ligt, de strijd enorm zal zijn en het publiek regelmatig opgezweept wordt met Brabantse hits van toen en nu.

Ik Hou Van Kerst Show
Met de kerstmutsen op krijgen de teams in 2 rondes een gevarieerd aanbod van spel- en quizonderdelen voorgeschoteld.
De presentatoren vermaken uw gasten met ludieke vragen, originele spelelementen en natuurlijk komen de bekendste kersthits voorbij bij dit kerst arrangement!

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer:
Tel. 0499 - 37.55.37

info@la-casserole.nl

Themafeest La Casserole

 

La Casserole Ik Hou van Brabant
La Casserole Themafeest Drie Baronessen

 


 

Zin in een Feestje Nistelrode - themafeesten, spelshows, feestarrangementen


Zin in een feestje?
Dat komt dan goed uit. Wij hebben voor u een scala aan mogelijkheden om een ochtend, middag, avond of een gehele dag te vermaken. U kunt kiezen uit sportief, actief, ludiek, spannend, inspannend en ontspannend, maar vooral altijd gezellig en prima verzorgd. Voor, tijdens en na de activiteiten wordt u op uw verzoek voorzien van uw natje en uw droogje waarin ook weer zo goed als mogelijk is.

Onze Fantastische Themafeesten:

Disco Inferno Party
Een super gezellige feestavond met "Richards Party Show"

Tiroler Abend & Aprs Ski Party
Music & Fun in Tirol

Showtime
De DJ brengt u in de gewenste muzikale sfeer van Hollands tot disco.

Kloosterfeest
Uw gasten worden op christelijke wijze ontvangen door de twee gezusters zuster Trezia en zuster Agaath van de orde van het “Brabantse licht”.

Frits und Rudi Tiroler Abend
Ganz verrckter Abend met de doldwaze Fritz und Rudi!

Onze onvergetelijke spelshows:

De Pubquiz
Ik hou van Brabant spelshow
DJ “D” & De Benny Galos Quiz Party

En telefoontje naar “Zin in een Feestje” is genoeg, wij zorgen voor de rest, en beloven u en uw gasten een onvergetelijk themafeest.

Zin in een Feestje is een initiatief van
Feesterij De Hoefslag
De Wan 1a
5388 HJ Nistelrode
Tel. info en reserveringen
0412 - 61 08 66

info@zinineenfeestje.nl

www.zinineenfeestje.nl

 

Zin in een Feestje Tiroler abend
Zin in een Feestje kloosterfeest

 


 

’t Tunneke Themafeesten Schijndel - complete themafeesten in het Bourgondische Brabant, vanaf 2 personen


Compleet avondje uit

't Tunneke themafeesten biedt bijzondere arrangementen van topkwaliteit, alles inclusief, dus gerechten en drankjes proeft en schenkt u onbeperkt. Daarmee heeft u bij 't Tunneke een compleet verzorgd avondje uit tegen een vooraf bekende prijs.

Uw feest is natuurlijk niet volledig zonder amusement van de bovenste plank. Onze acteurs en muzikanten maken er een uitgebreid themafeest van in verschillende originele en humoristische Tunneke thema’s.

Gewoon een avondje uit? Of toch liever een feest op maat? Overtuig u van onze mogelijkheden en unieke sfeer van 't Tunneke.

Proef Brabant op zijn best, graag tot ziens!

www.tunneke.nl

 

't Tunneke complete themafeesten in Brabant

 


 

Landgoed de Biestheuvel Hoogeloon - Themafeest “Ik hou van Brabant”, regio Eindhoven


Zij houden van Holland, wij van Brabant!

Wilt u eens een echte Brabantse avond beleven? Boek dan het themafeest ‘Ik hou van Brabant’ bij Landgoed de Biestheuvel. Speel de Brabantquiz en geniet van diverse liveoptredens. Natuurlijk zorgen wij voor een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten: bourgondisch n Brabants!

De gasten worden warm ontvangen met een Brabants aperitief, de zaal is volledig versierd in stijl. We starten met een heerlijk voorgerechtenbuffet, boordevol smakelijke Hollandse gerechten. Aansluitend vindt de eerste quizronde plaats. De gasten worden verdeeld over twee groepen die de verdere avond tegen elkaar zullen strijden tijdens de Brabantquiz. Onze quizmaster leidt het spel, dat gebaseerd is op de populaire tv-show ‘Ik hou van Holland’.

Na de eerste spelronde wordt het hoofdgerecht voor u geserveerd. Daarna is het tijd om de quiz te hervatten. Na de bekendmaking van de winnaars van de quiz, presenteren we een dessertbuffet. Als alle gasten voldaan zijn, gaan we met z’n allen een typisch Brabants feestje bouwen. Met onze zangers en zangeressen zetten we het bekende gezegde kracht bij: ‘Brabantse nachten zijn lang!’

Het themafeest ‘Ik hou van Brabant’ duurt vijf uur, u kunt zelf bepalen op welk tijdstip het feest begint. ‘Ik hou van Brabant’ is een ideaal feest voor families, bedrijven of vrienden. Er is ruimte om samen te spelen, te dansen of gewoon gezellig te kletsen.
Kortom: Een feest dat iedereen aanspreekt. Boek vandaag nog!

Prijs € 68,50 p.p. inclusief B.T.W. (minimaal 60 deelnemers)
Prijs is inclusief:
Afkoop drank gedurende 5 uur
Uitgebreid 3-gangen koud n warm buffet
Entertainment

Voor gezelschappen met minder dan zestig personen maken wij een prijs op maat. Het themafeest ‘Ik hou van Brabant’ wordt alleen gegeven voor besloten gezelschappen, u beleeft een exclusieve avond met uw gasten.

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257

E info@biestheuvel.nl

I www.biestheuvel.nl

 

Landgoed de Biestheuvel themafeest

Themafeest

Home

Dinnershow

Kledingverhuur

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant