Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Paintball - Karten

Paintball-Karten Drenthe

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in de provincie Drenthe. De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd,
bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet.
Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje karten of paintball in Drenthe!

Outdoor paintball

Outdoor paintball Drenthe

Outdoor karten

Outdoor karten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de provincie Drenthe

Indoor karten

Indoor karten Drenthe

Indoor Karting Hoogeveen - karten op een spannend indoor circuit in Hoogeveen


KARTEN

Voortrazend in de supersnelle indoor karts met krachtige motoren. Snelheden van 68 km/h zijn geen uitzondering!
Gierend door de vele scherpe bochten van het spannende circuit. Kortom een complete sensatie van begin tot het eind! Wilt u dit wel eens meemaken, de snelheid, de spanning en het echte racegevoel? Beleef deze unieke sensatie met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.

Indoor Karting Hoogeveen biedt onbegrensde mogelijkheden voor wat betreft arrangementen. Compleet met hapjes en drankjes, lunches en diners.

LASERGAME

Naast karten kun je bij ons ook lasergamen.
Onze lasergame arena is de grootste van Noord Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen. Het spel wordt gespeeld in een donkere arena met of zonder rook- en windgeneratoren, ideaal om je collega’s, vrienden of familie de stuipen op het lijk te jagen!!

Voor reserveringen kunt u gerust even bellen (tel. 0528 - 23 33 20) of bij ons langskomen.

Website: www.kartinghoogeveen.nl

 

Indoor Karting Hoogeveen Drenthe

 


 

Paintball Hoogersmilde - paintball arrangementen en paintball kinderfeestje in de regio Hoogeveen


Bij ons kunt u paintballen op 2 locaties, t.w. Echten (nabij Hoogeveen) en Wijster.
De minimale grootte van een groep voor paintball is 10 personen.

Wij spelen met hoogwaardig materiaal dat na elke keer grondig wordt schoongemaakt en geÔnspecteerd op defecten, zo kunt u probleemloos spelen.

Speltypes:

Capture the flag
In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij kan binnenleveren in het kamp is de winnaar. Eťn spel duurt ca. 10 minuten. Als je in de eerste 5 minuten getroffen bent, mag je na 1 minuut 'staftijd' , weer met het spel deelnemen.

Central flag
In het midden van het speelveld is een vlag verstopt. Beide partijen trachten de vlag zo spoedig mogelijk te lokaliseren en te veroveren. Ook in dit geval is de partij die als eerste de vlag binnenbrengt de winnaar.

Total elimination
Dit is veruit het meest gespeelde spel bij paintball. Het spel bestaat uit twee groepen die elkaar proberen uit te schakelen door ieder lid van de tegenpartij aan te schieten.

Presidentenspel
Ieder team heeft een president. Als de president 'out' is, dan is het spel afgelopen. Dit is een eerder tactisch spel.

Andere activiteiten:

- GPS tocht; de aanwijzingen van de GPS volgen en zo je route vinden. Verschillende routes mogelijk te voet of per fiets.
- Barbecue; in combinatie met bovenstaande activiteiten, van heel simpel tot zeer uitgebreid.

Kinderpaintball

Kinderpaintball is aangepast voor kinderen vanaf 7 tot 13 jaar.
De kinderpaintballpistolen vallen niet onder de wapenwet en zijn daarmee volledig legaal voor kinderen en bovendien kinderveilig getest. Deze kinderpaintballpistolen schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje. Voor de veiligheid krijgen de kinderen een paintball-masker en natuurlijk ook een camouflagepak!

Tel. 06 10140263

www.paintballhoogersmilde.nl

 

Paintball Hoogersmilde

Paintball-Karten

Home

Bedrijfsuitje

Paintball-Karten

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Sportief uitje

Vrijgezellenfeest

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland