Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home

Paintball-Karten

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u de adressen voor een bedrijfsuitje paintball, bedrijfsuitje karten, vrijgezellenfeest paintball, vrijgezellenfeest karten,
kinderfeestje paintball, kinderfeestje karten in Brabant, Utrecht, Noord-Holland, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe
en Flevoland. De paintball locaties en kartbanen die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u de mogelijkheid een kartarrangement of paintballarrangement
samen te stellen eventueel in combinatie met een barbecue of buffet. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch uitje!

Outdoor paintball

Outdoor paintball

Outdoor karten

Outdoor karten

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Indoor karten

Indoor karten

Paintball Zwolle - paintball op elke locatie in Nederland voor groepen van 25 tot 1000 personen


Sup'air
Op locatie bouwen wij een zogenaam Sup'air veld op.
Het speelveld is omgeven door netten van 3 meter hoog en de speel arena bestaat uit opblaasbare bunkers. Door de verschillende vormen en grootte van de bunkers onstaat er een uitdagend speelveld.

Het Sup'air speelveld leent zich uitstekend voor een grote groep deelnemers die in teams van 5 tot 7 personen een competitie tegen elkaar willen spelen.

Doordat wij over meerdere Sup'air velden beschikken kunnen we groepen van 25 tot 1000 personen in een competitie tegen elkaar laten spelen.

Sup'air paintball is uitstekend geschikt voor personeelsfeesten, themadagen op campings maar ook voor grote publieksevenementen. En wilt u dat er geen paint resten achterblijven? Daar zijn ook oplossingen voor.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van ons Sup'air paintball baan.

Eigen locatie
Beschikt u over een eigen terrein/bos/weiland of gebouw ook daar is paintball mogelijk.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

www.paintballzwolle.nl

 

Paintball op locatie in Nederland

 


 

A15 Karting - karten, kartarrangementen, kinderfeestje karten in Gorinchem en op locatie


Karten waar u wilt

Organiseer in samenwerking met A15 Karting een uniek kart event! Druk met de planning van een uniek bedrijfsfeest, dorpsfeest, opening van een nieuwe bedrijfshal, een liefdadigheidsevent, of gewoon zin om eens een kartbaan aan te leggen op een unieke locatie? A15 Karting biedt de mogelijkheid om een kartbaan op locatie te realiseren.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij zowel de kennis en mogelijkheden om een kartbaan te realiseren, alsmede vaste leveranciers om o.a. uw tijdsregistratie te realiseren.

A15 Karting kan de volledige organisatie op zich nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om slechts gedeeltelijk gebruik te maken van onze service. Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kartarrangementen in Gorinchem
Om uw keuze makkelijker te maken hebben wij zelf arrangementen samengesteld, zoals ze het meest bij ons voorkomen.
Mocht uw arrangement er niet tussen staan, neem dan contact met ons op zodat wij een arrangement op maat samen kunnen stellen.

Gezellig arrangement
Vrijgezellig arrangement
Paintball arrangement
Kart arrangement
Spellen arrangement
Low budget arrangement.

Games
Naast het kartaanbod, biedt A15 Karting u de mogelijkheid om uw tijd aan een grote diversiteit van andere activiteiten te besteden. Een complete middag/avond is hier zo gevuld! U kunt natuurlijk ook gewoon een van onze arrangementen boeken.

Bungee Run - Bungee Soccer - Gladiator Fight - Indoor Beachvolleybal - Indoor Paintball - Kruisboogschieten - Lasergames - Sumoworstelen

Kinderfeestje karten in Gorinchem
Speciaal voor de kinderen heeft A15 Karting een aantal arrangementen samen gesteld om uw kinderfeestje tot een succes te maken. Voor de kinderen hebben wij zogeheten junior karts. Deze ‘Sodi’ karts zijn gebouwd volgens Europese regelgeving en dat maakt ze tot de veiligste die er beschikbaar zijn. Deze karts zijn voorzien van 4 puntsgordel, rolbeugel, verstelbare pedalen en verstelbare stoelen! Daarnaast zijn alle bewegende en hete onderdelen afgeschermd. Het grote verschil met de volwassen karts is dat de junior karts kleiner zijn en minder vermogen hebben. Voordat de kinderen de baan op gaan krijgen ze een uitgebreide instructie! Bij kinderfeestjes geldt er een minimaal aantal van 4 deelnemers en een maximale leeftijd van 12 jaar.
Minimale lengte voor het junior karten is 140 cm.

A15 Karting
Franklinweg 5
4207HX Gorinchem
Tel. 0183-567050

info@A15karting.nl

www.A15karting.nl

 

Home

Buggy rijden

Sportief uitje

Teambuilding

A15 Karting outdoor Karten
A15 Karting karten in Gorinchem