Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Familiedag

Familiedag Zeeland

Familiedag in Zeeland met leuke familiedag activiteiten en familiedag arrangementen in de provincie Zeeland.
U wilt een heerlijke familiedag in de provincie Zeeland voor uw familie organiseren en ervoor zorgen dat uw familieleden het prima naar hun zin hebben tijdens
de familiereŁnie. De bedrijven die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden diverse activiteiten en familie-arrangementen  om een leuk en gezellig
familiedag programma samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u en uw familie een fantastische familiedag in Zeeland!

Arrangementen

Familiedag arrangementen Zeeland

Activiteiten

Familiedag activiteiten in Zeeland

Familie workshop

Familie workshop Zeeland

Feestarrangement

Feestarrangementen in de provincie Zeeland

Beachclub Natural High - actieve familiedag op het Noordzeestrand bij de Brouwersdam, vanaf 10 personen


Familiedag activiteiten en arrangementen in Zeeland / Zuid-Holland op het Noordzeestrand

Altijd al willen blokarten, kitebuggyen of powerkiten? Bij Beachclub Natural High kan het allemaal. Je kunt bij ons terecht voor Clinics (instaplessen), maar wij hebben ook groepsarrangementen met complete dagprogramma’s voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familie-uitjes.

Blokarten en kitebuggyen zijn makkelijk onder de knie te krijgen: onder begeleiding van onze instructeurs rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over het strand. De echte fanatieke watersporters kunnen terecht bij onze kitesurfschool, waar wij cursussen aanbieden op elk gewenst niveau.

Een greep uit onze activiteiten:

Blokarten
Kitebuggyen
Powerkiten
Kitesurfen
Beachchallenge
Suppen
Raften
Kajakken
Beachyoga
Beachgolf

Wij bieden ook verhuurmogelijkheden.

Geen zin in activiteit? Zak dan lekker onderuit in ťťn van de loungehoekjes van ons uitgestrekte terras en geniet van een lekker drankje of een gerecht van onze verrassende menukaart. Voor groepen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues. Je kunt ook onze Surfshop binnenwandelen, waar we naast hardware voor het kite- en golfsurfen, ook een grote collectie beachware hebben samengesteld.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!

www.natural-high.nl

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23

E-mail: events@natural-high.nl

 

Familiedag op het strand bij de Brouwersdam
Familiedag op het strand - Blokarten
Strandactiviteiten voor de hele familie

 


 

Taart & Tafel Goes - boltaartje of cupcakes versieren, vogelhuisje pimpen, slippers pimpen, vanaf 6 personen


Bij Taart & Tafel kun je gezellig met vriendinnen, familie of collega's een workshop volgen.

De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen. Op de eerste verdieping wordt de workshop gegeven in een huiselijke omgeving en de sfeer is warm en ongedwongen. De workshops duren ongeveer 3 uur.

Bij binnenkomst krijgt iedereen iets te drinken en een taartje. Alle workshops duren ongeveer 3 uur. De prijzen zijn inclusief taartje en koffie of thee!

Jullie worden aan het eind van de workshop op de foto gezet en het resultaat kun je zien op onze facebookpagina.

Boltaartje versieren met fondant
De boltaartjes worden vers gebakken bij Taart & Tafel. Ze staan al klaar als je komt. Je kunt dan aan de slag gaan met fondant in alle kleuren van de regenboog. Leef je uit en maak er wat moois van! Voordat het fondant erop gaat mag je de taart vullen met banketbakkersroom en aardbeienjam. Zie hiernaast wat andere mensen ervan hebben gemaakt.

Cupcakes versieren met fondant
Je mag wel 5 cupcakes versieren! Taart & Tafel bakt ze van tevoren, zodat je meteen aan de slag kunt met het versieren.
We hebben fondant in veel kleuren en al het gereedschap dat je nodig hebt, dus genoeg ingrediŽnten voor een leuke middag met 5 prachtige en heerlijke cupcakes als resultaat!

Vogelhuisje pimpen met stof
Je krijgt een houten vogelhuisje om helemaal zelf te pimpen. We hebben heel veel stofjes om te gebruiken en linten in alle kleuren en vormen. Met alles bij de hand ga je een onvergetelijke middag tegemoet.

Zeeuwse knop maken van fimoklei
Je kunt er niet meer omheen. De Zeeuwse knop is weer helemaal terug. En je kunt er nu een sierraad van maken! We hebben fimoklei in vele kleuren. Bij Taart & Tafel gaat je creatie in de oven, zodat je een eigen ketting of broche mee naar huis kunt nemen!

Memobord decoreren met stof en lint
Het memobord staat al klaar als je komt. Dan kun je meteen neuzen tussen de stofjes en linten die we hebben om je eigen stempel te zetten op het memobord. Thuis kun je nog lang nagenieten van de workshop met dit handige memobord om kaarten of foto's aan te bevestigen!

Slippers pimpen met kralen
Bij deze workshop moet je zelf je slippers meenemen!! We hebben kralen, touwtjes en lintjes in vele soorten en maten. Als je alles bij elkaar hebt gezocht, kun je aan de slag om er jouw unieke paar slippers van te maken.

T 0113-214947
M 06-14659192

info@taartentafel.nl

www.taartentafel.nl


 

Taart & Tafel workshops Goes
Taart & Tafel vogelhuisje pimpen Goes

 


 

de Zeeuwse Gasten - familiedag uitjes in Zeeland voor groepen van 10 tot 300 personen


De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.

De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

Een greep uit onze activiteiten:

Mountainbiken

Een mountainbike/ fiets oriŽntatie tocht over de 'Kop van Schouwen'

Teambuilding op diverse locaties in Zeeland
Een programma op maat, u kunt zelf aangeven op welke vlakken u de teamspirit wilt verhogen. Communicatie, vertrouwen, probleemoplossingen en meer.

Trivia Game
Test uw kennis en beleef het Triviant bordspel als City Game in ťťn van de Zeeuwse steden.

Strandactiviteiten
Stel zelf uw menu samen met de activiteiten die u het leukste vindt. Heeft u twee uur? Of langer de tijd? U bepaalt zelf hoe lang u bezig wilt zijn.

The Mission in Middelburg of Renesse
Teambuildingsactiviteit met GPS. De deelnemende teams krijgen voor onderweg, diverse omzet targets, logistieke planning-, samenwerking- en doe/ fun opdrachten mee.

Boogschieten
Maak kennis met de sport, waarbij concentratie en lichaamsbeheersing heel belangrijk zijn. Probeer de roos te raken en win de medaille!

Fun kajakken bij de Brouwersdam
Fun met de kajak in de branding van de Noordzee. Onze sit on top kajaks zijn makkelijk in gebruik, zeker ook als je het nog nooit eerder hebt gedaan.

Vliegeren/ powerkiten
Zeeland biedt Noordzee stranden met veel ruimte. Powerkiten, vliegeren, stunten? Vliegeren lijkt makkelijk maar dat kan soms erg tegen vallen. Wilt u het toch leren?

Teamsporten op het strand
Beach volleybal, beachtennis, voetvolley, beach handbal, beach hockey, frisbee, beach soccer ...

... en nog veel meer!

Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

Website: www.dezeeuwsegasten.nl

E-mail: info@dezeeuwsegasten.nl

 

Familiedag op het strand in Zeeland
Familiedag in de provincie Zeeland

Familiedag

Home

Familiedag

Familiefeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Puzzeltocht

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland