Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Familiedag

Familiedag Groningen

Familiedag in Groningen met leuke familiedag activiteiten en familiedag arrangementen in de provincie Groningen vindt u op 4Feest.nl.
U wilt een heerlijke familiedag in de provincie Groningen voor uw familie organiseren en ervoor zorgen dat uw familieleden het prima naar hun zin hebben tijdens
de familiereŁnie. De bedrijven die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden diverse familie activiteiten en familie-arrangementen  om een leuk en gezellig
familiedag programma samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u en uw familie een fantastische familiedag in Groningen!

Arrangementen

Familiedag arrangementen Groningen

Activiteiten

Familiedag activiteiten in Groningen

Familie workshop

Familie workshop Groningen

Feestarrangement

Feestarrangementen in de provincie Groningen

Indoorstrand Binn’npret - familiedag activiteiten en arrangementen in de stad Groningen


Indoorstrand Binn’npret is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, neven en nichten dagen, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeeeseten etc. Het besloten karakter van het Indoorstrand maakt dat bij feesten waarbij ook kinderen betrokken zijn de ouders volledig aan het feest kunnen deelnemen zonder zich zorgen te maken over de kinderen.

De programma`s die wij kunnen samenstellen voor particulieren kunnen variŽren van zeer sportieve aangelegenheden tot workshops gecombineerd met eten.

Workshops
Steeds vaker kreeg Indoorstrand Binn`npret in de afgelopen jaren groepen, die naast de sportieve activiteiten die wij organiseren, een activiteit wilden die meer op ontspanning en cultuur gericht was. Wij hebben gezocht naar workshops die op een of andere manier een link hadden met strand en zon.
Vaak combineren onze gasten een workshop met eten dat aansluit bij het thema van de dag, bv. een Afrikaanse djembť workshop in combinatie met een Afrikaanse BBQ, een salsa workshop met een Mexicaans buffet. Ook is het mogelijk om de workshop te combineren met een of meerdere van de andere activiteiten die wij aanbieden in Groningen.

Eten op het strand
Binn`npret biedt de mogelijkheid om na tijdens of voor een activiteit iets te doen aan de inwendige mens, dit kan in de vorm van een drankje aan onze bar, maar ook in de vorm van een compleet buffet. Het eten kan variŽren van een ontbijt, lunch of brunch tot een compleet buffet incl. salades, stokbrood etc. tot een broodje hamburger of een borrelhap. Onze gasten kunnen van hun maaltijd genieten op het indoor of outdoor terras, of op het bordes op de tweede verdieping met uitzicht over de volleybalvelden. Soms hebben de groepen de voorkeur om op het strand een hapje te doen, ook dat is geen probleem want in een oogwenk is het ook mogelijk om op het strand een terras te creŽren.

Beachparty
Voor het organiseren van feesten op indoorstrand Binn`npret hanteren wij geen vaste arrangementen. Voor ieder feest zijn de wensen verschillend, vandaar dat we voor ieder feest een nieuw draaiboek maken. De feesten die we organiseren varŽren van Afrikaanse bruiloften, feesten met live muziek, themafeesten, salsa party`s tot swingfeesten op het strand.

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen

Tel: 050-549 76 99
Mob: 06 -15055322/ 06-50670178

info@indoorstrand.nl

www.indoorstrand.nl

 

Indoorstrand Binn'npret Groningen
Indoorstrand Binnenpret familiedag Groningen

Familiedag

Home

Familiedag

Familiefeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Puzzeltocht

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland