Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Familiedag

Familiedag Brabant

Familiedag in Brabant organiseren met leuke familiedag activiteiten en familiedag arrangementen in de provincie Brabant vindt u op 4Feerst.nl.
U wilt een heerlijke familiedag in de provincie Brabant voor uw familie organiseren en ervoor zorgen dat uw familieleden het prima naar hun zin hebben tijdens
de familiereünie. De bedrijven die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden diverse activiteiten en familie-arrangementen  om een leuk en gezellig
familiedag programma samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u en uw familie een fantastische familiedag in Brabant!

Arrangementen

Familiedag arrangementen Brabant

Activiteiten

Familiedag activiteiten in Brabant

Familie workshop

Familie workshop Limburg

Feestarrangement

Feestarrangementen in de provincie Brabant

Aubergerie de Leesthoeve / Auberge Eeckaerde - familiedag activiteiten en arrangementen in Brabant


La Casserole exclusieve catering service en party catering kan bij u thuis of op een van onze unieke locaties, Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel of Auberge Eeckaerde te Eindhoven, uw familiefeest op een zeer creatieve manier verzorgen.

La Casserole Party Service en exclusieve party catering is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van familiedagen / feesten bij u thuis. Van een creatieve inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw familiefeest.

La Casserole verzorgt het in zijn geheel. Maar we kunnen ook alléén bepaalde onderdelen verzorgen, zoals; diners, warme en/of koude buffetten, warme en/of koude bittergarnituren, partymaterialen en party tenten.

De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke cateringservice en partycatering.

Catering La Casserole
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Uitje Eindhoven

 

Aubergerie de Leesthoeve feestlocatie Brabant

 


 

Bootje Gezond & Scootertje Gezond Biesbosch - varen en scooter rijden in de Biesbosch, 6 - 120 personen


Varen en scooteren in een prachtige omgeving in Brabant!
Citaat: Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

Water Events Geertruidenberg organiseert in samenwerking met Scootertje Gezond en Bootje Gezond unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch.
Vestingstad Geertruidenberg dient hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.

Per E-scooter (Scootertje Gezond) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

U wordt ontvangen in een prachtig restaurant aan het water. Na een lekker kop je koffie of thee met gebak zal u per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. U moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Dus luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal!
Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch zult u voordat u op de hippe scooters stapt eerst lekker gaan lunchen in een gezellig restaurant aan het water. Wanneer de buikjes weer gevuld zijn laten we de boten achter en gaan we per E-scooter de prachtige omgeving langs de Maas ontdekken. Wij bezoeken kleine dorpjes, gaan per pont over de Maas en zullen onderweg ook pauzeren voor een drankje op een terras.

U eindigt weer in Vestingstad Geertruidenberg waar u de mogelijkheid heeft om uw familiedag af te sluiten met een heerlijke barbecue, diner of kookworkshop.

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of autorijbewijs.

Tevens kan dit arrangement worden aangevuld met een stadswandeling & torenbeklimming in Hollands oudste stad Geertruidenberg. Zo ontstaat er een dagvullend programma voor een geringe meerprijs.

Aantal personen: vanaf 6 t/m 120 personen
Duur: in overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag

Informatie

www.bootjegezond.nl

www.scootertjegezond.nl

 

Varen met de familie in de Biesbosch
Scootertje Gezond scooter rijden in Brabant

 


 

WRKSHOP workshops & citygames Eindhoven - familiedag activiteiten, familie workshops, vanaf 10 personen


Op zoek naar een spetterende en originele activiteit voor een familiedag?

Dan ben je bij WRKSHOP aan het juiste adres! WRKSHOP is een allround eventbureau in Eindhoven en heeft een breed aanbod aan creatieve en culinaire workshops en citygames, ideaal voor een familiedag!

Willen jullie een actieve middag?
Kies dan voor een citygame zoals The Phone, Mission Impossible, Deal or no deal of Kraak de Code!

Liever creatief bezig?
Ga dan voor de workshop schilderen, servies beschilderen, mozaïeken, tassen pimpen of wees creatief met taal en schrijf een rap of popsong met de hele familie!

Toch een culinaire workshop?
Wees creatief met lekkernijen en maak de mooiste culinaire creaties tijdens de workshop cupcakes versieren, workshop taart decoreren of de workshop chocolade!

Of een activiteit vol pure fun en waarbij er echt veel gelachen kan worden?
Kies dan de workshop lipdub of de workshop flashmob maken: gezelligheid en hilariteit alom! Of ga voor de Ik hou van Holland quiz, De Jongens tegen de meiden quiz of terug in de tijd met de I love the 90’s quiz!

En dit is slechts een greep uit ons diverse aanbod.. !!

Deze activiteiten worden verzorgd vanuit onze gezellige locatie, midden in het centrum van Eindhoven. De leukste cafés en restaurants zijn op loopafstand en daarom is een activiteit bij WRKSHOP goed is te passen in een geheel dagprogramma.
Vind je het fijn dat wij de organisatie van de hele dag voor je uit handen nemen? Geen probleem, wij kennen de leukste plekjes van Eindhoven dus maken een graag een reservering voor je bij een leuk restaurantje.

Voor meer informatie bekijk onze website of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voor echte gezelligheid moet je bij WRKSHOP zijn!

WRKSHOP workshops & citygames
Hoogstraat 10b
5611 JR Eindhoven

info@wrkshop.nl

06-51059591

http://www.wrkshop.nl/

 

WRKSHOP - Workshops & Citygames Eindhoven

Familiedag

Home

Familiedag

Familiefeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Puzzeltocht

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland