Feest ideen Feest tips
4FEEST

Home

Evenementenbureau

Op 4Feest.nl vindt u de specialisten die van uw evenement een groot succes maken. U wilt een event organiseren voor uw collega’s, personeel, relaties
of familie en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening. De professionele evenementenbureaus die
in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden fantastische ideen om een onvergetelijke happening met originele feestconcepten, unieke activiteiten en
showelementen samen te stellen. Wij wensen u een grandioos evenement!

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Incentives

Incentives

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Teambuildingexpert.be


De start van uw teambuilding in Belgi

Op Teambuildingexpert.be vindt u vast wat u zoekt.
Op onze website selecteerden wij voor u een aantal programma’s en organisatoren.

Dankzij onze jarenlange kennis van de sector - meer dan 20 jaar - zijn wij er hier in geslaagd het kaf van het koren te scheiden en kan u zeker van de kwaliteit van de aangeboden programma’s zijn.

Met diverse zoekmogelijkheden maken wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk om die teambuilding die het best bij uw team past te vinden.

Teambuilding activiteiten in Belgi
 

Allo Allo (van de bekende TV-serie)
Schermen
Workshop Sandcarving
Catamaran
Teamcooking
Trike tocht
Team Sailing
Fish & Ships
Vissen op zee
Bamboesjorren
 

Laserkleiduiven schieten
Het Labyrinth
One team one goal
De Boerenbruiloft
Kitebuggy
Lipdub
Dropping
Wandelzoektocht
Beachgames
en nog veel meer...
 

Actieve of eerder creatieve workshops, culinaire uitjes ... op Teambuildingexpert.be vindt u de juiste keuze.

Website: www.teambuildingexpert.be

 

Teambuildingexpert beachgames
Teambuildingexpert trike tocht

 


 

Events2be - Uw event op maat en in stijl


Wilt u de sfeer in en rond uw bedrijf een oppepper geven? En vindt u originaliteit, klasse en vormgeving essentieel?
Dan bieden wij een formule en ambiance die u niet snel zult vergeten. Vanwege onze professionaliteit kunt u rustig achterover leunen. Weer een zorg minder…

U organiseert niet dagelijks een event, maar als u het doet moet het ook goed zijn. Het is als lopen op een catwalk, alle ogen van medewerkers of zakelijke relaties zijn dan op u gericht. Sfeer en productiviteit kunnen enorm verbeteren door een goed gekozen evenement. Mits het allemaal goed geregeld is, uiteraard.
Events2be speelt hier eigentijds op in. Met verrassende events!

Events2be is een evenementenbureau dat er duidelijk uit springt. Zelfs bij grotere evenementen weten wij nog een persoonlijke, warme sfeer te creren.
Wij organiseren stijlvolle corporate events, vernieuwende workshops, verrassende incentives en bedrijfsuitjes. Precies zoals u het wenst! Bovendien zorgen wij voor bijzondere locaties door heel het land en diverse extra’s zoals professionele fotografen en originele geschenken. Wij spotten de laatste trends voor u en verwerken ze in ons aanbod.

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een event, incentive of bedrijfsuitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Wij maken w dag tot een succes!


Evenementen op maat


Events2be
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
T 033 8886770
M 0640592100

info@events2be.com

www.events2be.com


Events2be event organiseren
Events2be White Party

 


 

Axitraxi - Allround evenementenbedrijf in Nijmegen Gelderland


Axitraxi is al ruim 30 jaar een begrip in de attractieverhuur branche en weet steeds als eerste de nieuwste en meest spectaculaire attracties te verhuren. Door de diverse overnames en uitbreidingen is Axitraxi de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround evenementenbedrijf. Met haar verschillende businessunits is Axitraxi in staat een evenement compleet te verzorgen; van attracties tot aankleding.
Ook heeft Axitraxi een aparte en uitgebreide verkoopafdeling, waar u een breed scala aan attracties en recreatiespelen kunt aanschaffen. Voor onder meer de aanschaf van springkussens, rodeostieren, opblaasbaar promotiemateriaal, waterattracties en midgetgolfaccessoires kunt u bij Axitraxi terecht.

Personeelsuitje of bedrijfsuitje?
Voor een zeskamp of leuke teambuilding activiteit kunt u terecht bij onze afdeling Evenementenverzorging. Axitraxi zorgt voor de complete organisatie van actieve evenementen in alle soorten en maten, op uw eigen locatie of op een van onze locaties.
Axitraxi organiseert sportieve evenementen voor bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen.

Graag presenteren we onszelf, onze werkwijze en onze verschillende activiteiten. Bent u op zoek naar invulling van uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op!

Kijk voor meer info op onze website www.axitraxi.nl of bel met: 024 - 358 28 85.

 

Axitraxi - Evenementenbureau Nijmegen

 


 

VADESTO outdoor adventure Hattem - ht evenementenbureau voor outdoor evenementen in Gelderland


VADESTO is een organisatie voor buitensport- en recreatie-activiteiten met veel bijzondere en unieke activiteiten en rondvaarten.  Reeds 25 jaar(!) een stabiele factor in het bedenken van leuke activiteiten voor jong en oud, onder het motto: niet kletsen maar doen, n goed!

De interactieve website geeft veel informatie over unieke activiteiten voor bedrijven, scholen, verenigingen, enz.
n met betaalbare prijzen.

Daarnaast verzorgt Vadesto vrijgezellenfeesten, trainingen, bedrijfsdagen, zeskampen,  schoolsportdagen, personeelsreizen, familiedagen, enz.

Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Info: www.vadesto.nl

 

VADESTO outdoor evenementen

 


 

C & F Sporting Moordrecht - evenementenbureau in Zuid-Holland voor bedrijven en particulieren


Wij de uitdaging, u het gemak.
Geen berg te hoog om uw evenementen tot een succes te maken.

Beach-events
Uw bedrijfsuitje op het strand, een vrijgezellenfeest met zee strand en lekker eten, van ribboot race tot zandkastelen bouwen. Vliegeren, Blokarten, sterrenslag, beachvolley teveel om op te noemen.

Bedrijfsuitje
Bent u op zoek naar een familiefeest, bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag? Sportief, onderhoudend, met een thema of een swingende avond. Uw bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgt zonder dat u er ook maar naar om hoeft te kijken. Wij stellen uw bedrijfsuitje graag voor u samen.

City-events
Een city Event in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of een andere stad? Wij bieden aantrekkelijke sportieve, uitdagende, culinaire stads evenementen. Van een meeting op 150 meter hoogte, een stadtour langs de meest unieke plekken, een bedrijfsfeest op bijzonder plaatsen of een teambuilding programma.

Teambuilding
Teambuilding voor uw bedrijf? De combinatie van Outdoor activiteiten gekoppeld aan Indoor trainingssessies is een bewezen manier om de processen binnen uw bedrijf bewust te worden. Door uw trainingsdoel te koppelen aan praktijkgerichte opdrachten worden de onderliggende processen sneller zichtbaar. Dit op een leuke en veilige manier.

Vrijgezellenfeest
Onze vrijgezellenfeesten zijn zowel voor dames als heren. Gesplitst of gezamenlijk jullie vrijgezellenfeest vieren? Bij ons kan het allebei! Sportief of minder sportief de keuze van onze vrijgezellenfeesten is bijna onbeperkt van Paaldansen tot Paintball, van Quadrijden tot Bonbons maken. Nieuwsgierig?

Solex
De Solex, helemaal terug van weggeweest! Wilt u bij ons een solex huren voor een heerlijke toer door het Nederlandse landschap? Wij verhuren solexen op alle locaties in Nederland. Ook als u n solex wilt huren kunt u bij ons terecht.
Solexen huren kan bij ons vanaf 1 tot 250 solexen per dag.

Paintball
Paintball kun je bij ons spelen te Rotterdam. Ons paintballveld vind je vlak bij de het centrum van Rotterdam. Een bushalte op 200 meter en een groot eigen parkeerterrein. Het Paintballveld is aangelegd met mooie bunkers, huisjes, stellingen etc.
Paintball is bij ons ook ’s avonds te spelen op ons verlichte veld.

www.cenf.nl

 

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Teambuilding

C&F Sporting bedrijfsuitjes
C&F Sporting bedrijfsfeesten