Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Entertainment

Op 4Feest.nl vindt u hét entertainment voor uw feest! U wilt een feest organiseren voor uw collega’s, personeel, zakenrelaties, vrienden of familie
en ervoor zorgen dat iedereen prima wordt vermaakt tijdens uw bijzondere happening. De professionele organisaties, artiesten en dj’s bieden u
een diversiteit aan entertainment. U bent u hier aan het goede adres als op zoek bent naar een zangeres, zanger, danseres, allround band,
dj voor een swingende drivein show en kinderentertainment. Het team van 4Feest.nl wenst u een feest vol vermaak toe!

Entertainment

Entertainment

Danseres

Danseres

Artiesten

Zangeres

Kinderentertainment

Kinderentertainment

Partyband voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, clubfeest ....Partyband zangeressenPartybandPartyband blazerssectie


Met onze Partyband kiest u voor feestgarantie!

Wij zorgen met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Wat het evenement ook is, onze Partyband is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? Voor elk evenement verzorgen wij een show op maat. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met onze specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

Neem contact op en vraag wat er mogelijk is! High Energy… Solide… Méér dan een Coverband!
Wij werken met een vaste licht en geluid crew en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld, zodat o.a. een snelle op en afbouw is gegarandeerd.

Onze Partyband is te boeken in combinatie met Led Walls, CO2, Confetti kanonnen (XXL SHOW) en leuke verrassingsacts voor nog meer show en spektakel voor uw gasten.

 

 

Allround top 100 bandAllround band zangeressenAllround band diner dansant


Allround band voor bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, receptie, party en diner-dansant

Onze Allround band is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, dansavonden e.d. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijvoorbeeld receptie of diner-dansant is deze formatie zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van onze muzikanten. Hierdoor zijn wij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit ons te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

 

 

Stijlvolle lounge jazzband


De lounge jazzband bestaat uit een groep musici die in verschillende formaties jazzy/latin muziek ten gehore brengt.
Standplaats is Utrecht.

Feel Good Jazz, Easylistening Jazz, Lounge Jazz en muziek voor het maken van een dansje. Het Jazz Trio is een van de meest gevraagde lounge bands voor achtergrond muziek in Nederland.

De jazzy lounge band bestaat uit zeer ervaren professionele musici met einddiploma conservatorium en gespecialiseerd in het brengen van melodieuze achtergrondmuziek. Jazzy en Zuid Amerikaans. Saxofoon, gitaar en contrabas.

Uw lang voorbereide live muziek feest komt meteen op gang met deze jazzband; het ontvangt de gasten bij aankomst met een vrolijke noot bij de deur. De sfeer zit er meteen in. Bij de gezellige borrel en het stijlvolle diner klinkt op de achtergrond een afwisselend repertoire. 

De band kan fluisterzacht spelen zodat het gesprekken niet verstoord, maar ook heerlijk swingen als de voetjes van de vloer mogen. Het trio wordt vooral ingezet bij recepties, netwerk bijeenkomsten, live muziek feesten en diner (dansant). Hoogwaardige referenties zijn op te vragen.

Ook in de privésfeer is het trio actief, zoals op een trouwfeest, verjaardag, promotiefeest, of een informeel huis- en tuinfeest.
 

Jazzy lounge band

 

 

Evenementenbureau voor muziek, entertainment en attracties


Spetterend entertainment tegen scherpe prijzen!

Gaat u binnenkort een feestje of evenement organiseren?
Dan eindigt uw zoektocht naar passend entertainment bij ons, een allround evenementenbureau uit de Hoeksche Waard, maar die landelijk werkt. Voor een frisse en veelzijdige invulling van ieder evenement of feest, matchen wij de fun bij uw party.

Voor verschillende evenementen leveren wij naar passend budget en volledig aangepast aan uw wensen/eisen:
geluid, verlichting, podia, artiesten, entertainment, attracties, drive-in-shows, look a likes, kindershows, goochelshows, typetjes, casino, hostesses, typetjes, levensgrote looppoppen, beurs catering, cocktail bar, tapas bar ... en nog veel meer!

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met veel expertise en professionaliteit!

 

Home

Drive-in show

Muziek bedrijfsfeest

Muziek bruiloft

Evenementenbureau entertainment