Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u leuke indoor en outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Zuid-Holland. U wilt een onvergetelijke dag organiseren voor uw
collega’s, personeel of relaties en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit bedrijfsuitstapje. De professionele organisatoren
die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u veel mogelijkheden om een gezellig programma samen te stellen. Ook voor het organiseren van een
teambuilding met uitdagende teamactiviteiten bent u hier aan het goede adres. Het team van 4Feest.nl u een grandioos bedrijfsuitje in Zuid-Holland!

Workshops

Bedrijfsuitje workshop Zuid-Holland

Activiteiten

Bedrijfsuitje activiteiten Zuid-Holland

Outdoor

Bedrijfsuitje outdoor Zuid-Holland

Feestarrangementen

Feestarrangementen Zuid-Holland

Flavour Visagie Rotterdam - bedrijfsuitje Rotterdam, make-up workshop / visagie / photoshoot


Een uniek beauty bedrijfsfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het Visagie Bedrijfsfeest van Flavour Visagie gerust omschreven worden. Wij bieden als beauty bedrijfsfeest drie verschillende mogelijkheden aan:

Bedrijfsfeest vrouwen optie 1 Make-up/Visagie workshop

Tijdens dit bedrijfsuitje leren jullie van de visagistes van Flavour Visagie hoe je jezelf het mooiste kan opmaken.
Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit bedrijfsfeestje te begeleiden. Tijdens het bedrijfsfeestje komen allerlei visagie-onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick of lipgloss. De duur van deze bedrijfsfeesten is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van dit bedrijfsuitje in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het bedrijfsfeest ergens op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Bedrijfsfeest vrouwen optie 2 Visagie: opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers aan dit bedrijfsfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie make-up/beauty vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het bedrijfsfeest ergens op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Tijdens het bedrijfsfeestje voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rosé. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.

Bedrijfsfeest vrouwen optie 3 Visagie + Photoshoot

Alle deelnemers aan dit bedrijfsfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie make-up/beauty vragen te beantwoorden. Vervolgens vindt de fotoshoot plaats in een nabijgelegen professionele fotostudio. Wil je meer informatie hierover ontvangen dan horen wij dit graag. Voor de fotoshoot in de avonduren geldt een kleine toeslag. Minimaal 4 personen.

Tijdens het bedrijfsfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rosé. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.

PROFESSIONELE FOTOSHOOT IN NABIJGELEGEN FOTOSTUDIO (ROTTERDAM) MOGELIJK OP AANVRAAG.

LET OP: visagie/opgemaakt worden is geen make-up workshop!

Bij Flavour Visagie kunt u tevens ook terecht voor de volgende diensten:

     -   Make-up workshops voor iedere leeftijd
     -   Bruidsdiensten
     -   Gelegenheidsmake-up / -kapsel / Persoonlijk make-up advies
     -   Permanente make-up
     -   Photoshoots
     -   Wimperextensions
     -   Wenkbrauwen / wimpers
     -   Hand & voetverzorging
     -   Gezichtsbehandelingen
     -   Spray-tan
     -   Ontharen
     -   Visagie training
     -   Bedrijfsfeestjes
     -   Vrijgezellenfeestjes
     -   Kinderfeestjes

Aantal personen
Van 2 tot 50 personen

Ligging
Flavour Visagie is gevestigd aan de Vlietlaan 46 B/C in Rotterdam

Wilt u meer informatie over de beauty bedrijfsfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens:
Flavour Visagie
Vlietlaan 46 b/c
3061 DZ ROTTERDAM
06 51 59 61 96

info@flavourvisagie.nl

www.flavourvisagie.nl

 

Flavour Visagie Rotterdam
Flavour Visagie Make-up workshop Rotterdam
Flavour Visagie Beauty workshop Rotterdam

 


 

De Zus van Tante Til - bedrijfsuitje Den Haag, workshop servies schilderen, groepen 8 - 38 personen


Servies beschilderen in een Art Depot Huiskameratelier in Den Haag.
Het maffe huiskameratelier is bij uitstek geschikt om alle creatieve dromen uit te laten komen. Schilderen en smullen in een kunstzinnige omgeving.
Drie uur lang artistieken, en lekker veel koffie/thee drinken met wat lekkers erbij.

Bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen, vriendinnenfeesten etc. etc.
Alle groepen vanaf 8 - 38 personen zijn meer dan welkom.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van het Huiskamerrestaurant... wat te denken van een High Tea Sweetie Sweetie à la Zus van Tante Til!
Het motto van de zus van Tante Til: easy going gastvrijheid maar wel met allure!

Voor bedrijven gelden er voor groepen met meer dan 25 personen aantrekkelijke kortingen bij het reserveren van een bedrijfsserviesschilderworkshop in combinatie met een eet/drinkarrangement.

070-3635463
06-14335645

info@dezusvantantetil.nl

www.dezusvantantetil.nl

 

De Zus van Tante Til atelier Den Haag
De Zus van Tante Til servies schilderen

 


 

A La Carte Cruises - bedrijfsuitje zeilen, zeiltochten, zeilwedstrijd


A La Carte Cruises organiseert evenementen op en aan het water voor verschillende gelegenheden. Voor elke groep, zowel zakelijk als privé, adviseren wij u graag met een passende locatie en activiteit.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje zeilen betekent teamwork, plezier en ontspanning. Samen met collega’s, lekker uitwaaien op het water, strijden voor de winst in een zeilwedstrijd of juist een ontspannen zeiltocht en na afloop borrelen op het terras; een ideaal bedrijfsuitje!
Wij bieden zeiltochten vanaf Scheveningen, Rotterdam, Amsterdam en vele havens langs het IJsselmeer.

Relatie Evenement

Laat uw klanten, leveranciers of andere relaties weten dat u hen waardeert en zet hen eens in het zonnetje. Waar beter dan heerlijk midden in de natuur, aan of op het water, in een sfeervolle en unieke omgeving ! Wat dacht u van een gezellige vrijdagmiddagborrel op het terras aan het water ? Of organiseert u (vanaf nu) een jaarlijkse barbecue in combinatie met een uurtje varen in electroboot, kano of zeilboot?

Feestavond

Heeft u iets bijzonders te vieren? Een jubileum of een bedrijfsfeest?
Dan bieden Tall Ship Minerva en Twiske Haven u een prachtige locatie voor uw party!

A La Carte Cruises
Twiske Haven
Noorderlaaik 4A
1511 BX Oostzaan
T: 075 684 14 11

info@alacartecruises.nl

www.alacartecruises.nl

 

A La Carte Cruises bedrijfsuitje zeilschip

 


 

Kooklokaal Oude Wetering - kookstudio Noord-Holland, workshops koken, varen op het Braassemermeer


Het Kooklokaal is de perfecte plaats voor uw bedrijfsuitje, afscheid van een collega, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden tot 55 personen. U wordt ontvangen op een sfeervolle locatie aan het Braassemermeer, te midden van rust en ruimte in het Groene Hart (5 min. van de A4). Daar bereidt u diverse gerechten voor een heerlijke lunch of diner en krijgt u veel praktische tips, waarna u onder het genot van een drankje de zelfgemaakte heerlijkheden gaat nuttigen.
Het tijdstip van aanvang is tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kooksessie duurt ca. 4 uur, maar kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een wijnproeverij. Tijdens het koken wordt u begeleid door één of meerdere ervaren kookdocenten.

Wij bieden een ruime keuze aan menu’s van over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het moderne Japanse koken, een Spaans tapas menu of het Afternoon Tea koken, waarbij je de lekkerste hartige en zoetige hapjes maakt met zelfgemaakte bonbons en een theeproeverij.

Wij bieden tevens vergaderfaciliteiten tot 50 personen, waarbij een lunch of aansluitende kookworkshop als leuke afsluiting voor een dag vergaderen tot de mogelijkheden behoren.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaal middag of avond vol:
• service en persoonlijke benadering,
• kwaliteitsproducten van lokale groentemannen, poeliers en slagers,
• onbeperkt gebruik van hoogstaande Boliviaanse koffie (Illimani) en thee (Dilmah),
• 7 dagen per week geopend,
• rolstoelvriendelijk.

Natuurlijk leent deze locatie zich voor alle mogelijke watersporten in combinatie met koken en eten & drinken bij Kooklokaal.

Kooklokaal
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Tel. 085-877 11 18

info@kooklokaal.nl

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.

 

Kooklokaal Taveerne Oude Wetering
Kooklokaal Kookworkshops Oude Wetering

 


 

Eenvoud | De kunst van jezelf - bedrijfsuitje Bleiswijk, mozaïek workshops


Sinds april 2001 kun je in onze sfeervolle en inspirerende ruimte, onder begeleiding, de kunst van jezelf en anderen ontdekken!
Bij de workshops werken wij met verschillende materialen waaronder mozaïektegels, glas in lood, vijverfolie, beton, gips, hout, etc.

Bent u op zoek naar een workshop voor een teambuildingsdag, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een wandpaneel, een twee-drieluik van mozaïek met daarop centraal uw logo! Een workshop waarbij een ieder iets voor zichzelf maakt behoort ook tot de mogelijkheden. Een prachtig aandenken voor bijvoorbeeld een speciale verjaardag, een afscheid, of een jubilaris is: een cadeau waarbij iedereen "vrienden, familie en collega's" een steentje hebben bijgedragen.

Mozaïek workshops:

Glasmozaïek schaal
Op een houten of een glazen schaal ga je met glas en glasmozaïek decoreren, vele kleuren mogelijk.

Heksenbal
Heerlijk om te doen. Voor het opfleuren van de tuin hebben we de heksenbal. Maak de bal met glas mozaïek in uw eigen kleuren. Middag/avond workshop.

Glasmozaïek olielampje
Olielampje, voor een gezellige sfeer in huis of buiten. Ongeveer 17 cm hoog. Kan in diverse kleuren gemaakt worden.

Wij kunnen een workshop op maat aanbieden voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, verjaardag. De workshops vinden plaats onder het genot van een kopje koffie en/of thee met iets lekkers. U kunt bij ons ook lunchen en/of dineren.

U bent van harte welkom in ons gezellige atelier.

Voor meer informatie nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website www.eenvoud.nu. Bellen kan ook 010 - 529 92 75.

 

Eenvoud Bleiswijk Workshop mozaiek
Eenvoud Mozaiek Workshop Bleiswijk

 


 

Floor Bohemen Ontwerpworkshops - bedrijfsuitje Den Haag, tassen, lamp, interieurplan maken


Floor Bohemen geeft sinds 2002 met groot plezier creatieve workshops in haar Haagse atelier en op locatie. In één dagdeel ontwerp en maak je bijvoorbeeld je eigen designtas, een uniek lichtobject of een doordacht interieurplan voor je huis.
Naast creativiteit staat gezelligheid voorop en staat een workshop van Floor Bohemen garant voor een ludieke en onvergetelijke ervaring.

Floor Bohemen's creatieve ontwerpworkshops

* Designtassen DeLuxe

   Je maakt een designtas in jouw eigen stijl

* Designtassen Basic
   Een tas maken op basis van een strak basisontwerp van sterk, dik (gerecycled) vilt in diverse mooie kleuren.

* Feesttassen
   Maak je eigen glamour feesttas voor een feestelijke gelegenheid of voor je eigen trouwdag.

* MYO Beach Bag + strandpicknick!
   Met een vrolijke beach bag begin je je dag aan het strand extra goed.
   Na de workshop doen we samen een gezellige picknick op het Scheveningse strand met onze eigen tas natuurlijk.
   Bij minder goed weer, is er een 'Plan B'.

* 'Ontdek Je Persoonlijke Woonstijl'
   Je krijgt tips en adviezen om je persoonlijke woonstijl te optimaliseren. En dan ga je met dat alles ook echt aan de slag.
   Je maakt een interieurplan in jouw eigen stijl.

* Bring, Make and Take
   Uit de verzameling meegebrachten hoeden, mutsen en petten kies je die... waar je de ultieme uitdaging in ziet om jouw unieke
   exemplaar van te kunnen maken.

* Light Up Your World
   Ontwerp en maak je eigen unieke lamp tijdens de workshop "Light Up Your World".

* Small Cross-Over Bag
   Natuurlijk blijft je grotere tas onmisbaar, maar de kleinere tas is ideaal als je weinig meeneemt.
   Je ontwerpt en maakt een eigen tasje (20x15 cm).

Meer informatie en aanmelden
Floor Bohemen Ontwerpworkshops
Tel. 070 - 350 12 90

info@floorbohemen.nl

www.floorbohemenworkshops.nl


 

Floor Bohemen Ontwerpworkshops
Floor Bohemen workshops Den Haag

 


 

Chocolaterie De Lelie - bedrijfsuitje Delft, bonbons maken, chocoladeworkshop, arrangementen


In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten vervaardigd.
In onze gezellige en sfeervolle winkel vind je naast onze bonbons en chocolade een uitgebreid aanbod van exclusieve en originele chocoladegeschenken.

Workshop bonbons maken

Bonbons maken met collega's wordt nog specialer als uw bonbons versierd zijn met uw eigen logo! Ook dat is mogelijk bij De Lelie in Delft. U begint de workshop met een kopje koffie of thee en bonbons. Zodra iedereen er is (de workshop kan bestaan uit verschillende groepen deelnemers) begint u met het actieve deel van de workshop. De workshop bestaat uit:

• Chocoladecups maken in uw favoriete smaak
• Bonbonvulling koken (ganache)
• Chocolaatjes spuiten
• Bonbons vullen en afmaken

Tijdens de workshop is er nog gelegenheid om alle indrukken te verwerken met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Alles wat u heeft gemaakt, neemt u mee naar huis!

Workshop Marsepeinen rozen en truffels maken


U begint de workshop met een kopje koffie of thee en bonbons. Zodra iedereen er is (de workshop kan bestaan uit verschillende groepen deelnemers) begint u met het actieve deel van de workshop. De workshop bestaat uit:

• Truffelvulling bereiden
• Chocolaatjes spuiten
• Truffel door de chocolade halen en vervolgens door de cacao rollen
• Marsepeinen rozen maken

Chocolaterie De Lelie
Voorstraat 10
2611 JP Delft
Tel. 015 212 03 63

Website: www.chocoladeworkshops.nl

 

Chocolaterie de Lelie bonbonworkshop Delft
Chocolaterie De Lelie chocoladeworkshops

 


 

DeWorkshopgids.nl - workshops Zuid-Holland, creatief, schilderen, koken, chocolade, visagie ...


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma in Zuid-Holland.
Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars, een parfumworkshop of visagieworkshop als partner programma?

Workshops Zuid-Holland

 

DeWorkshopgids.nl workshops Zuid-Holland

Bedrijfsuitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Teambuilding

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Buitenland