Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Overijssel

Leuke indoor en outdoor bedrijfsuitje activiteiten om uw bedrijfsuitje in Overijssel vindt u op 4Feest.nl. U wilt een onvergetelijke dag organiseren voor
uw collega’s, personeel of relaties en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit bedrijfsuitstapje. De bedrijfsuitje activiteiten die
in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u veel mogelijkheden om een gevarieerd programma samen te stellen. Ook voor het organiseren van een
teambuilding met uitdagende teamactiviteiten bent u hier aan het goede adres. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos bedrijfsuitje in Overijssel!

Workshops

Bedrijfsuitje workshop Overijssel

Activiteiten

Bedrijfsuitje activiteiten in Overijssel

Outdoor

Bedrijfsuitje outdoor Overijssel

Feestarrangementen

Feestarrangementen in Overijssel

Actieve en sportieve bedrijfsuitjes in hartje Overijssel


Archery Tag Twente Overijsselbedrijfsuitje activiteiten Twente

Beleef uw bedrijfsuitje bij ons in hartje Overijssel en u bent verzekerd van een dag of avond die u niet snel zult vergeten. Onze unieke locatie staat garant voor een spectaculair bedrijfsuitje.
Leer uw collega's eens van een compleet andere kant kennen tijdens onze bedrijfsuitje activiteiten.

Zelf jullie bedrijfsuitje samenstellen

Abseilen (45 minuten, minimaal 10 personen, prijs vanaf 11,50 euro per persoon)

Archery Tag (1-1,5 uur, minimaal 10 personen, prijs 15,50 euro per persoon)

Escape Room (1 uur, 3-8 personen per keer, 100 euro per kamer, ongeacht aantal personen)

Handboogschieten (30 minuten per groep, minimaal 10 personen, prijs vanaf 7,50 euro per persoon)

Kanovaren (1-2 uur, minimaal 2 personen, prijs 5 euro per persoon)

Kayakpolo (1 uur, minimaal 10 personen, prijs 11,50 euro per persoon)

Klimwand indoor (1 uur per groep, minimaal 10 personen, prijs vanaf 10 euro per persoon)

Mountainbike huren (halve of hele dag, prijs 18,50 euro per persoon)

Navigatie Challenge (2,5 uur per groep, minimaal 6 personen, prijs 9,50 euro per persoon)

Overnachten (in combinatie met onze activiteiten, prijs 28,25 per persoon)

Pizza bakken (1,5 uur, minimaal 10 personen, prijs vanaf 19,50 euro per persoon)

Rondvaartboot (1,5 uur, minimaal 15 personen, prijs 11 euro per persoon)

Slingertouw (30 minuten per groep, minimaal 10 personen, prijs vanaf 5 euro per persoon)

Solex huren (route duurt 2 uur, minimaal 15 personen, prijs vanaf 32,50 euro per persoon)

Step huren (steptocht 1-2 uur, prijs vanaf 10,00 euro per persoon)

Sumoworstelen (30 minuten, minimaal 10 personen, prijs vanaf 6,50 euro persoon

Suppen (1-2 uur, maximaal 15 personen, prijs 8,50 euro per persoon)

Tokkelbaan (45 minuten, minimaal 10 personen, prijs 13,50 euro per persoon)

Touwbaan (45 minuten, minimaal 10 personen, prijs vanaf 11,50 euro per persoon)

Vlotbouwen (1 uur, minimaal 10 personen, prijs 8,50 euro per persoon)

Voetgolf (2 uur, minimaal 10 personen, prijs 9,50 euro per persoon)

Voor grote groepen: prijs op aanvraag. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bij uw activiteit(en) kunt een eten & drinken arrangement boeken.

U kunt er ook voor kiezen uw bedrijfsuitje in Overijssel door ons te laten regelen.

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

 

 

Creatief bedrijfsuitje in Twente en op locatie in Overijssel


Bij ons staat, naast hetgeen jullie maken, aandacht en gezelligheid, vrolijkheid en ongedwongenheid voorop.
Want we willen jullie niet alleen met iets moois en een zelf gemaakt 'iets' naar huis laten gaan, maar daarnaast ook met een super goed, vrolijk en fijn gevoel.

Daarnaast kunnen we jullie iets unieks aanbieden, wat nergens anders kan. Je kunt bij ons ook voor een combinatie van verschillende workshops kiezen. Dus niet iedereen is 'verplicht' dat te gaan doen wat georganiseerd wordt, maar je kunt gewoon binnen je eigen groep een keuze voor een workshop - helemaal naar eigen smaak en wens - maken!

In ons prachtige en gezellige pand kunnen wij tot maximaal 50 personen ontvangen, echter komen we ook voor groepen vanaf 10 personen bij je op locatie in Overijssel een workshop verzorgen! 


Creatief bedrijfsuitje MozaÔeken
Volg je eigen ideeŽn en maak gebruik van alle kleuren tegels en materialen die wij hebben, om zo tot een super leuk mozaiek kunstwerk te komen. Of je nu een schaal, spiegel, huisnummer of dienblad maakt, het is je eigen ontwerp en dat maakt het extra leuk! De workshop kan worden gecombineerd met een High Tea of een lunch.

De kosten voor de MozaÔek workshops zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in': Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variŽren van 3,50 tot 8,00 euro per voorwerp. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatief bedrijfsuitje Porselein schilderen
Je krijgt bij deze workshop een blank servies, wat je zelf kunt samenstellen uit diverse kopjes, borden, theepotten, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decopatch, waarbij je met verschillende soorten papier, roosjes en lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. En ook een combinatie van porseleinverf met decopatch is bij deze workshop mogelijk.


De kosten voor de workshops Porselein schilderen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het porselein bij en deze kosten variŽren van 3,00 tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon 'all in’.

Creatief bedrijfsuitje Schilderen (met materialen)
Bij deze workshop ga je niet alleen aan de slag met verf, maar ook met de diverse materialen als karton, bloemen, knoopen, piepschuimballen, pareltjes, lint, wol, schelpjes, stof, behang, enzovoort. Met deze materialen geef je je schilderij net dat beetje extra en originaliteit!

De kosten voor de workshop Schilderen (met materialen) zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor doek bij en deze kosten variŽren van 5,50 euro (kleinste formaat) tot 15,00 euro (grootste formaat). Natuurlijk mag je zelf ook een doek meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Creatief bedrijfsuitje EtagŤre schilderen of pimpen
Je krijgt bij deze workshop een blank servies, samengesteld uit diverse kopjes, borden, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier, behang en eventueel lintjes, ook een super gaaf  en origineel eindresultaat krijgt. Maar natuurlijk is een combinatie van porseleinverf met gebruik van decoupage ook mogelijk bij deze workshop... Gewoon echt super leuk dus!

De kosten voor de workshops EtagŤre schilderen of pimpen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoetigheid bij ontvangst en wat lekkers om tussendoor van te knabbelen voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor de etagŤ re bij en deze kosten variŽren van 6,00 euro (2 laags etagŤre) tot 8,00 euro (3 laags). Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatief bedrijfsuitje Armbanden maken (Ibiza en knopen stijl)
Met diverse verschillende knopen, kralen en bedels ga je op elastiek, leer en sieradenkoord verschillende armbanden ontwerpen. Helemaal naar eigen kleur, smaak en invulling.
We gebruiken hierbij verschillende technieken, zodat je aan het einde kunt pronken met een armband, die echt helemaal door jezelf gemaakt en gepimpt is! Alles kan en alles mag en aan het einde ga je in ieder geval weg met zo'n 3 eigen gemaakte armbanden.

De kosten van de workshops Armbanden maken zijn 29,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Creatief bedrijfsuitje Dikke Dames schilderen
Bij de workshop Dikke Dames schilderen ga je beginnen met het uitkiezen van een leuke afbeelding van ťťn van de Dikke Dames. Alleen door het bekijken van deze afbeeldingen, zul je al helemaal geÔnspireerd worden. Natuurlijk is het ook handig, om vooraf thuis ook al een paar ideetjes op te doen. Een keuze maken op het moment zelf, kan namelijk best lastig zijn. Als je een afbeelding gekozen hebt, dan gaan we beginnen met de achtergrond. Deze ga je aan de hand van verschillende technieken helemaal zelf invullen. Daarna ga je, eventueel met onze hulpmiddelen erbij, je Dikke Dame op doek zetten.
En mocht je het leuk vinden, dan kun je als finishing touch je schilderij/ dikke dame helemaal afmaken met verschillende materialen zoals bloemen & glitters. Alles kan en alles mag, met als einddoel een super leuk en eigen gemaakt schilderij!
Het doek waarop je gaat schilderen is bij de prijs inbegrepen en dit zal een doek met formaat 50 x 60 cm zijn. Mocht je een ander formaat doek wensen, dan is dit natuurlijk in overleg mogelijk.

De duur van deze workshop is 3 uur en de kosten zijn 30,00 euro p.p. en dit is 'all in', zoals hierboven beschreven. Verder serveren we daarbij verse koffie en/ of thee met wat lekkers erbij.

Creatief bedrijfsuitje Tas / Kussen / Keukenschort pimpen
Met naald & draad, kant, lint, stofjes, kralen, vilt, enzovoort, ga je aan de slag om een unieke tas, kussen of keukenschort geheel in een eigen stijl te pimpen!

De kosten voor deze pimpworkshops zijn 24,50 euro p.p. (duur 3,5 uur) en dit is 'all in', zoals hierboven beschreven en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variŽren van 5,50 euro tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Creatief bedrijfsuitje Klompen pimpen
Wil je een origineel naambordje maken voor bij je deur? Een hip item pimpen met een naam erop en een knuffeltje erin voor op de kinderkamer? Of eigen gepimpte klompen beschilderen om deze vervolgens te dragen?

Je kunt bij deze workshop kiezen voor het maken van ťťn klomp of een set van 2 en met verf, 3D verf, lintjes, kralen, stofjes, decopatch, vilt, enzovoort, ga je helemaal los op je klomp!

De kosten voor de workshop Klompen pimpen zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete en hartig lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten variŽren van 5,50 euro tot 13,00 euro (twee klompen). Natuurlijk mag je zelf ook klompen meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro per persoon.

Wil je een workshop combineren met een high tea of lunch, dan is dat ook mogelijk bij ons in Twente.
Je kunt dit dan aangeven bij je reservering.


 

bedrijfsuitje klompen pimpen
Dikke Dames schilderen Overijssel

 

 

Professionele schilderworkshops voor groepen op locatie in Overijssel


Wij kunnen voor elk budget een kwalitatief hoogstaande creatieve workshop verzorgen. Deskundige begeleiding op kunstacademie niveau. Voor bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een uitje. Plezier staat voorop, ervaring is niet nodig. Verrassende resultaten

De workshops worden gegeven op elke door u gekozen locatie in Overijssel, bij u thuis, op uw bedrijf, op een feestlocatie. U kunt zelf voor de locatie zorgen, wij kunnen die ook verzorgen.
Wij nemen alle teken- en schildersmaterialen, ezels, beschermende kleding en bescherming voor de vloer mee.

Wij beschikken over een eigen workshopruimte in Wageningen (Gelderland).
De schilderworkshops worden gegeven op elke door u gekozen locatie in Nederland en BelgiŽ.

Professionele schilderworkshops:

Op doek schilderen - Een of meerdere schilderijen maken, individueel of in groepsverband

-Puzzelschilderij - Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijtjes, bv. van een foto

-Portret schilderen
- Portret schilderen van elkaar, bv. in de stijl van Picasso

-Naaktmodel schilderen
- Schilderen naar vrouwelijk of mannelijk naaktmodel op schildersdoek

-Naaktmodel tekenen - Tekenen naar vrouwelijk of mannelijk naaktmodel met houtskool

-Landschap schilderen - Schilderen in de vrije natuur achter een ezel

-Vliegers schilderen
- Vlieger beschilderen, vervolgens de vlieger oplaten

-Textiel schilderen
- Schilderen op t-shirt, katoenen tasje of kussensloop met textielverf

-Keramiek schilderen - Schilderen bekers, borden of tegels met glazuur

De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal personen, soort workshop en de locatie.

U kunt natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

teambuilding workshop schilderen
Workshop schilderij bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Teambuilding

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Buitenland