Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Limburg

Op 4Feest.nl vindt u leuke indoor en outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Limburg. U wilt een onvergetelijke dag organiseren voor uw
collega’s, personeel of relaties en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit bedrijfsuitstapje. De professionele organisatoren
die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u veel mogelijkheden om een gezellig programma samen te stellen. Ook voor het organiseren van een
teambuilding met uitdagende teamactiviteiten bent u hier aan het goede adres. Het team van 4Feest.nl u een grandioos bedrijfsuitje in Limburg!

Workshops

Bedrijfsuitje workshop Limburg

Activiteiten

Bedrijfsuitje activiteiten in Limburg

Outdoor

Bedrijfsuitje outdoor in Limburg

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Limburg

All in Echt Entertainment Studio’s  - activiteiten en arrangementen in Echt, tussen Roermond en Sittard


All in Echt opende in september 2009 een nieuwe evenementenlocatie ter grootte van maar liefst 5000 m². Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met paintballterreinen en diverse themaruimten. All in Echt biedt hiermee verrassende totaalconcepten voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties.

Er zijn maar liefst 8 verschillende zalen met elk hun eigen karakter en afmetingen, waardoor ze op diverse manieren te gebruiken zijn. Onder meer een salsa- en grillrestaurant, een grote zaal voor 750 mensen, een brasserie, grand café en een foyer, cafés met een onvervalste Jordaanse of Limburgse sfeer, barbecuegelegenheid en zes bowlingbanen. Catering, muziek, aankleding en bediening wordt helemaal naar wens verzorgd afgestemd op de groep en de aard van het feest. Ook combinaties met bijvoorbeeld een kartclinic of workshops salsa, percussie of cocktailshaken zijn mogelijk.

Natuurlijk kunt u bij All in Echt ook nog altijd terecht voor een spannende heat karten of een uurtje bowlen op onze discobowling. Op doordeweekse dagen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen. De volledig gethematiseerde kartbaan combineert pittige bochten, een 100 meter lange tunnel, verrassende chicanes met een tweetal flinke rechte stukken en een unieke fly-over van maar liefst 145 meter lang. Tevens wordt er beschikt over kinderkarts en een duokart.

Enkele arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Midden-Limburg:

• All in One Movie Night - workshop Film maken en culinair genieten
• Kart & Bowl uitgebreid
• Quiz arrangement
• Teamuitje Bowl & BBQ
• Hollandse Avond
• Maffia feest
• Salsa feest
• Wild Wild West

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze kantoormedewerkers en vraag naar alle mogelijkheden!

Website: www.allinecht.nl

 

All-in-Echt

 


 

Organisatieservice Passepartout Bemelen - bedrijfsuitje Jeepsafari in Zuid-Limburg


Jeepsafari door o.a. de diepste Limburgse “Mergeljungle”!

Welkom met koffie/thee & Limburgse vlaai
Instructie en uitleg
Jeepsafari (zelf rijden)
Duur: 2,5 tot 3 uur
Min. 10 personen en max. 40 personen
Locatie: Bemelen vlakbij Maastricht
Alle dagen in de week, hele jaar door
Sahara of Heuvelland?

Sahara? Maar kunt u mij ook de weg naar Bemelen vertellen meneer?!

Want een jeepsafari is niet alleen zandhappen in de Sahara. U maakt een mooie tocht langs vakwerkhuizen en een mergelhoeve in Limburg. Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt uw kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang.
U verkent niet alleen de traditionele Limburgse bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug?”

U snapt het al. Via kompas, vragen en opdrachten kruist u door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Weer aangekomen bij het beginpunt kunt u genieten van een welverdiend drankje in café ’t Plateau als de jury zich beraadt over de antwoorden. Wie is winnaar van deze avontuurlijke jeepsafari?

Website: www.org-passepartout.nl

 

Jeepsafari Limburg

 


 

Wijngoed Hoeve Nekum - wijngoed bezoeken en wijn proeven in Maastricht, groepen vanaf 15 personen


Vlakbij Maastricht, in het schitterende Jekerdal, ligt het monumentale wijngoed Hoeve Nekum.
Deze hoeve wordt sinds 1934 bewoond door de familie Bollen. Sinds 1988 staan er wijnstokken op de landerijen van Hoeve Nekum.

Van de geoogste druiven worden met de modernste techniek witte en rode wijnen gemaakt, die bij diverse keuringen prijzen gewonnen hebben. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan Hoeve Nekum.

Een bedrijfsuitje bij Hoeve Nekum is beslist de moeite waard. U wordt ontvangen op de prachtige monumentale Limburgse hoeve waar de rondleiding begint.

Bij de hoeve hebben wij speciaal voor onze gasten een demonstratie-wijngaard aangelegd, waar de teelt van de druiven wordt uitgelegd. De kwaliteit van de druiven vormt de basis van de wijn.

De rondleiding wordt vervolgd in de wijnkelder waar de vinificatie en de opslag plaats vindt.
Het proces begint met het persen van de druiven, in de moderne computergestuurde pneumatische pers.

Daarna volgt de temperatuur gestuurde vergisting van het verkregen druivensap in grote roestvrijstalen vaten. De dan ontstane jonge wijn krijgt nog zes maanden de tijd om in de vaten te rijpen, waarna het bottelen plaatsvindt. In de fles krijgt de wijn nog voldoende gelegenheid om verder te rijpen.

De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij in het proeflokaal. Deze ruimte is speciaal ingericht voor het ontvangen van groepen. Tijdens de proeverij worden drie verschillende wijnen van Hoeve Nekum aangeboden, met daarbij Limburgs roggebrood met kaas of ham.

De rondleidingen die circa anderhalf tot twee uur duren, worden het hele jaar door gegeven voor groepen vanaf 15 personen. Reserveren is noodzakelijk.

Website: www.hoevenekum.nl


 

Excursie-wijngaard-Limburg
rondleiding wijngaard Maastricht

 


 

Coupé International - Bedrijfsuitje workshop schermen op locatie in de provincie Limburg


Bent u op zoek naar een originele, actieve en leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, meetingbreak of training? Dan bent u bij Coupé International op het goede adres!

Wij verzorgen voor u een onvergetelijke schermworkshop, die onder professionele leiding en met de grootste zorg in voorbereiding en uitvoering, worden geleverd.

De basis van het schermen wordt op een luchtige wijze stapsgewijs behandeld. U leert de elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken, waarna u ook daadwerkelijk in staat zult zijn te duelleren. De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten. En het leukste is; iedereen kan het! Door het opdelen van de totale groep in kleine teams en deze onderling de strijd te laten aangaan, ontstaat veel hilariteit.

Het hoogtepunt en tevens de afsluiting van de workshop is het estafetteschermen.
De deelnemers kunnen door middel van een elektronische puntenregistratie zelf de onderlinge stand bijhouden. Individuele inzet, de aanmoedigingen en actieve coaching van teamgenoten moeten ervoor zorgen dat de overwinning wordt binnengehaald.

Actie, reactie, spelelementen, spanning en ontlading! Onze schermworkshop zal een onvergetelijke indruk achterlaten.

Tijdsduur: Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kan de workshop worden verzorgd in 1 uur, 1,5 uur en 2,5 uur.

Deelnemersaantal: maximaal 100 personen.

Website: www.schermclinics.nl

 

workshop schermen in Limburg

 


 

Gerard Brohm Percussie Workshops - Braziliaanse percussie op locatie voor kleine en grote groepen


Percussieworkshops met alles erop en eraan op locatie in de provincie Limburg

Slagwerk is razend populair. Geen wonder, ritme is pure energie. Om je daar aan over te geven is een directe uitdaging waar je veel voor terug krijgt. Samen écht muziek maken is een belevenis!

In twee sessies van ieder een uur met een korte pauze ertussen ga je na een korte inleiding meteen energiek samen aan de slag.
Al snel staat het eerste ritme, daarna wordt verder gebouwd. Het resultaat is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, verschillende ritmes, solo’s, zang, dynamiek en interactie.

Als aan het eind van de workshop het hele programma door iedereen gespeeld wordt dan maken wij daar een geluidsopname van.
De week erna krijg je de opnames toegestuurd, klaar voor je eigen CD!

Wij gebruiken origineel Braziliaans slagwerk, trommels in alle soorten en maten, ieder een eigen instrument.

Voor grote en kleine groepen. Op onze locaties heerlijk verzorgd met hapjes en drankjes. Voor groepen vanaf ongeveer 20 deelnemers komen wij graag naar een door U uitgekozen locatie toe.

Gerard Brohm
Den Bosch
Tel. 06-47660050

E-mail adres: info@gerardbrohm.nl

Website: www.gerardbrohm.nl

 

Gerard Brohm percussieworkshop voor bedrijven

 


 

Nonpaletti - bedrijfsuitje ‘workshop verf gooien’ in Nederweert in Midden-Limburg


Nonpaletti; geeft een unieke invulling aan uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildings sessie of een andere feestelijk gelegenheid. Tevens een onvergetelijke ervaring en kunst voor u aan die saaie muur!!

In ons speciaal ingericht atelier creëert u met gespat, gedruppelen gegooi een geweldig schilderij! Het komt er op neer dat u gaat knoeien met verf, zonder dat daarbij de kwast het doek raakt!
Naast een hoop lol en plezier, creëert u een uniek stukje kunst waaraan alleen of samen als groep aan gewerkt kan worden.
Deze manier van schilderen kan iedereen!

Deskundige begeleiding is gedurende de gehele sessie aanwezig om u met raad en daad bij te staan.

Nonpaletti heeft diverse arrangementen samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

Kijk voor meer informatie op www.nonpaletti.nl.

 

Nonpaletti workshop verf gooien

 


 

DeWorkshopgids.nl - workshops in Limburg, creatief, schilderen, koken, chocolade, visagie ... en teambuilding


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma in de provincie Limburg. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars, een parfumworkshop of visagieworkshop als partner programma?

Workshops Limburg

 

DeWorkshopgids.nl workshops in Limburg

Bedrijfsuitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Teambuilding

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Buitenland