Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home | Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Friesland

Op 4Feest.nl vindt u leuke indoor en outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Friesland. U wilt een onvergetelijke dag organiseren voor uw
collega’s, personeel of relaties en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit bedrijfsuitstapje. De professionele organisatoren
die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u veel mogelijkheden om een gezellig programma samen te stellen. Ook voor het organiseren van een
teambuilding met uitdagende teamactiviteiten bent u hier aan het goede adres. Het team van 4Feest.nl u een grandioos bedrijfsuitje in Friesland!

Workshops

Bedrijfsuitje workshop Friesland

Activiteiten

Bedrijfsuitje activiteiten in Friesland

Outdoor

Bedrijfsuitje outdoor in Friesland

Feestarrangementen

Feestarrangementen in de provincie Friesland

Chocolaterie Boonstra Drachten - bedrijfsuitje bonbons maken tijdens een chocoladeworkshop, 10 - 25 personen


Banketbakkerij Boonstra bestaat uit een winkel waar de heerlijkste ambachtelijke producten worden verkocht, gemaakt in eigen banketbakkerij en chocolaterie.

Bedrijfsuitje Workshop Chocolade
Wij heten u graag welkom in onze moderne bakkerij en chocolaterie voor het volgen van een workshop chocolade.
De workshops duren ongeveer 2,5 uur en zien er als volgt uit: ontvangst met een kopje koffie/thee en iets lekkers, waarbij wij u in het kort iets vertellen over ons bedrijf. Hierna gaat u onder begeleiding van onze chocolatiers zelf aan de slag met chocolade, volgens een bepaald thema.
In een korte pauze kunt u onder het genot van nog een kopje koffie/thee of een glaasje fris even de vingers aflikken, waarna de workshop verder gaat. De gemaakte producten en bijbehorende receptuur krijgt u na die tijd mee naar huis.

De workshops worden gegeven doordeweeks om 16.30 uur of 19.00 uur of op zaterdagmiddag om 13.00 uur. U dient zelf een groep samen te stellen van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. Komt u met minder dan 10 deelnemers, dan betaalt u wel een minimumprijs.

Website: www.boonstrabanket.nl

 

Chocolaterie Boonstra bonbons maken in Drachten

 


 

Klipper Linde - bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer en Waddenzee vanuit Harlingen, zeiltocht tot 50 personen


De robuuste driemasterklipper Linde (1910) was van origine een vrachtschip, wat nog zichtbaar is door de opvallend ruime opzet van het schip. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een stijlvolle zeilklipper.

Aan boord is het genieten. Wind door de haren en blik op oneindig. Dat moet je voelen, beleven. Dat kan, aan boord van de Linde.

Op het ruime voordek is ruimte om te zitten en te genieten van de opspattende golven. Op de opbouw kunt u uit de wind genieten van de zon en het fonkelende water. Het middendek heeft 6 bankjes en biedt meer dan voldoende comfortabele zitruimte.
Hier kunt u met collega’s, vrienden of familie genieten van de zeiltocht, het uitzicht in een haven of een feestelijke barbecue houden. Op het achterdek is ook nog eens zitruimte met een heerlijk uitzicht!

De Linde is voorzien van een hoge opbouw en reling waardoor jonge kinderen vrij rond kunnen lopen. Uiteraard kunnen zij onderdeks uitgebreid spelen.

De Linde heeft overnachtingsmogelijkheden voor 30 personen.
Tijdens dagtochten kunnen 50 personen inschepen.


Alle zeilen worden met de hand bediend. Met drie hoofdzeilen en drie voorzeilen is het gezamenlijk aanpakken om alle zeilen omhoog de masten in te heisen. Dus: Trossen los en varen maar!

www.klipperlinde.nl

 

Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer vanuit Harlingen

 


 

MooiWeer BV - activiteiten, bedrijfsuitjes, teambuilding, arrangementen en vergaderen op Terschelling


Wij laten u Terschelling beleven!

MooiWeer verzorgt activiteiten en evenementen op Terschelling voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij kunnen zowel uw totale programma organiseren als op onderdelen uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen en uw budget. In eigen beheer voeren wij zeer gevarieerde activiteiten uit binnen de thema’s “strand en water” en “natuur & cultuur”. U kunt het hierbij zo spannend of ontspannend maken als u zelf wilt. Een greep uit ons aanbod:

Blokarten (strandzeilen)
Coast raften
Wadkanoën
Powerkiten
Sea kayaking
Duiken
Zeilen op een prachtig schip
Off road programma’s
Schilder workshop
Zandsculpturen
Survivals
En nog veel meer…

Naast standaardactiviteiten verzorgen we uiteraard graag maatwerk voor grotere groepen.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
En vergeet niet: “het is altijd mooi weer op Terschelling!”

Website: http://mooi-weer.nl

 

MooiWeer Coastraften

 


 

Frieslandevents.nl Sneek - bedrijfsuitje activiteiten in Leeuwarden, Sneek, Drachten ... in heel Friesland


De leukste activiteiten en arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Friesland

Een boerenparcours bij de boerderij, de 11-kroegentocht, een inburgeringscursus Fries, koemelken voor beginners, het super spannende politiespel Dossier 1400, dansen als Mata Hari, de workshop kaatsen, kunst aan het IJsselmeer, Proef Sneek!, zeilgolf op het Starteiland, een spectaculaire redding op het Wad, de spoedcursus klúnen, beerenburg proeverij, sloepentochten, praamzeilen, gps tochten en nog veel meer.

Zeilvlotten bouwen op het Starteiland in het Sneekermeer en dan nog zeilen ook, de quadtoer van Petersburg naar Moskou en dat in Friesland, een diner in een maïsveld, een spionagespel rond de vermeende dubbelspionne Mata Hari, een cursus Fries koken, boerengolf op bijzondere locaties, een kennismaking met de Friese adel, workshop patisserie, highland games bij een kasteel. een doe-het-zelf theatertoer en de speurtocht naar het Zwaard van Grutte Pier.

Het is slechtse een greep uit de vele (ludieke) arrangementen die Frieslandevents.nl te bieden heeft. Er zijn arrangementen voor iedereen. Jong of oud. Particulier, vereniging of bedrijf.

De arrangementen kunnen we helemaal aan uw wensen aanpassen. Of we bedenken weer wat nieuws. Dat doen we sowieso al heel regelmatig. En natuurlijk zijn ook de traditionele sporten zoals skûtsjesilen, kaatsen en fierljeppen in arrangementen verweven. Neem ons boerenparcours met hooivork darten, fierljeppen, strobaal stapelen en boerengolf. Afsluitend misschien een workshop percussie op melkbussen? U zegt het maar...

Frieslandevents.nl maakt ook evenementen op maat. Aan de hand van de wensen en eisen van u als opdrachtgever creëren we dan een geheel eigen evenement.

www.frieslandevents.nl


 

Bedrijfsfeesten in Friesland

 


 

DeWorkshopgids.nl - workshops in Friesland, creatief, schilderen, koken, chocolade, visagie ... en teambuilding


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma in de provincie Friesland. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars, een parfumworkshop of visagieworkshop als partner programma?

Workshops Friesland

 

DeWorkshopgids.nl workshops in Friesland

Bedrijfsuitje

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Teambuilding

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Buitenland