4Feest.nl

Venetiaans feest Drenthe Piratenfeest Drenthe Disco themafeest Drenthe

Themafeest Drenthe

Een fantastisch themafeest in Drenthe organiseren?
Voor originele themafeesten of een onvergetelijke thema avond bent u hier in Drenthe aan het goede adres!

Home

 Partycentrum De Schaapsberg organiseert vele verschilllende themafeesten in Zandberg!


Zalencentrum en grill-restaurant De Schaapsberg is een modern geoutilleerd bedrijf, gelegen in het kleine plaatsje Zandberg.

De Schaapsberg heeft een veelzijdig servicepakket. Wij kunnen u laten kiezen uit meerdere zalen, welke alle zo ingedeeld kunnen worden dat u altijd in een passende ruimte zit. Kwaliteit, hygiëne en service krijgen bij ons de grootste aandacht.
De Schaapsberg beschikt over ruime parkeerplaatsen. De Schaapsberg heeft goed opgeleide medewerkers, die ‘gastgericht werken’ hoog in het vaandel dragen. Keer op keer zetten zij zich er voor in om de belofte ‘NET IETS MEER BIEDEN DAN WORDT VERWACHT’ waar te maken.

Doordat wij over 15 zalen beschikken kunnen wij u praktisch altijd een passende ruimte bieden. Sfeer en gezelligheid is hierdoor verzekerd. 2500 m² HORECA-PLEZIER.

Wij kunnen de volgende themafeesten voor u verzorgen: Country & Western, Bourgondisch, Middeleeuws, Breugeheliaans, Tiroler Houthakkers, Kermis, Las Vegas Party, Casino Service, Caribisch, Drentsche Avond, Moord-Mafia of Griezelen Aan Tafel, Zeemans Festijn, Duits Schuttersfeest en Klompjesgolf.

Hopelijk tot ziens in De Schaapsberg.

www.deschaapsberg.nl
 

 

 

 Gasterij De Schildhoeve biedt u complete feesten en themafeesten in Fluitenberg! (nabij Hoogeveen)


Wij bieden u een compleet assortiment feestelijkheden.
Bedrijfsfeesten, Vergaderingen, Catering, Bruiloften, Productpresentaties, Themafeesten, Recepties, Barbecues... en nog veel meer!

Themafeest Drenthe (Hoogeveen)
De spanning stijgt, de muziek zwelt aan. Kleurig is het licht, verleidelijk het ritme. Meeslepend het programma, verrassend de gerechten. Uw gasten zijn gefascineerd, komen los, dansen, genieten! De artiest op het podium, de unieke locatie: alles klopt!

Wij kunnen verschillende themafeesten voor u organiseren. Niets is ons te gek!
Wat dacht u van een feest in sprookjesachtige sferen, waarbij de gasten verkleed zijn als Feeën en Magiers, met tevens een "betoverend" koud en warm buffet!

Enkele themafeesten die wij onder andere kunnen organiseren:
• De Hitquiz! (vanaf 30 personen)
• Saturday Night Fever (vanaf 75 personen)
• Arabian Night (vanaf 75 personen)
• America through the years (vanaf 75 personen)
• The Nightmare Horror show (vanaf 75 personen)
• Cruisenights (vanaf 40 personen)

Overige themafeesten
Loungecafé, hippiefeest, watershow, meezingshows, diner & spel: Moord-, FBI en Maffiaspelen of een hillarisch Roddelspel, het kan allemaal in De Schildhoeve! Er is op dit gebied zoveel mogelijk.

En wilt u eens een gokje wagen? De Schildhoeve kan veranderd in een waar gokpaleis. Wie weet het meeste geld bij elkaar te winnen?

Goed voor de teambuilding en supergezellig: Schotland in Fluitenberg met onze Schotse Highlandgames! Een doedelzakspeler, Schotse scones met cream en jam en een heuse roofvogelshow? Het kan er allemaal bijgeboekt worden! Succes verzekerd!

Bovenstaande themafeesten is maar een klein gedeelte van onze talloze mogelijkheden.

Wij kunnen ieder feest op maat maken!

Onze feestlocatie in Hoogeveen (Drenthe) is zeer ruim en hierdoor uitermate geschikt om deze geheel om te bouwen tot ieder thema.

www.deschildhoeve.nl
 

Themafeest in Gasterij De Schildhoeve

 

Home | Themafeest