4Feest.nl

verjaardagsfeest in Gelderland thema kinderfeestje in Gelderland springkussen huren in Gelderland

Kinderfeest Gelderland

Kinderfeest of verjaardagsfeest in Gelderland organiseren?
Voor leuke feest tips, feestlocaties, kinder workshops en feestartikelen bent u hier in Gelderland aan het goede adres!

Home

Kreactief - Creatieve kunstzinnige workshops voor particulieren en bedrijven in Harderwijk


Het is heerlijk kunsten in het sfeervolle, 600 jaar oude Atelier van Kreactief te Harderwijk! Volwassenen, kinderen, vrijgezellen, moeder en kind, vriendinnen en bedrijven; iedereen kan kunsten. Reserveren kan al vanaf 2 personen. Tijd en datum in overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Kinderfeestjes

Vogelhuisje wordt thuisje
Vogels zouden er vrolijk van worden. De kinderen decoreren dit (binnen)huisje. Als echte architecten gaan ze aan de slag met verf, linten en behang tot het huisje is omgetoverd tot een thuisje. Leeftijd 9-12 jaar.

Bonbons maken
Chocolade, plakkerige vingers, eigen bonbons, een mini-plateau... kunstig plezier.
Wat wil je nog meer voor JOUW kinderfeest! Leeftijd 9 -12 jaar. Duur ca. 1,5 uur.

De kinderfeesten worden gegeven onder professionele begeleiding.
Bij de prijs is inbegrepen; al het materiaal, drinken, lekkers en een kleine verrassing!

Zie onze website voor een beschrijving van het ruime aanbod, het scala aan mogelijkheden, de begeleiding, de reserveringsmogelijkheden en ons speciale aanbod om hele dagen te komen kunsten!

kinderworkshop Gelderland

Informatie
W: www.kreactief.nl
E: info@kreactief.nl
T: 06-22978690


kinderfeestje Harderwijk

 

 

De Pannenkoekenboot ® - lekker pannenkoeken eten op je kinderfeestje in Nijmegen


Of je nou kiest voor gezellig één of meerdere uren varen en ondertussen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken... kinderen zijn altijd welkom aan boord op de Pannenkoekenboot!

Veiligheid staat voorop!
Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.

Versieren maar!
Op onze reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak aan boord!
Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst
15.000! Je kunt de kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Kinderfeestje?
Iedere woensdagmiddag is er een extra lange, 2½ uur durende kinderfeestjesvaart speciaal voor de jarige Job en alle vriendjes. Naast pannenkoeken die je helemaal zelf mag versieren met allerlei lekkernijen, is er voor iedereen een ijsje en limonade. Verder kunnen de kleintjes worden geschminkt, ze kunnen kleuren en spelen in de ballenbak. Kortom, geen minuut verveling.

De Pannenkoekenboot is een initiatief van rederij Tonissen, sinds jaar en dag de organisator van allerlei rondvaarten, dagtochten en varende feesten op de Nederlandse rivieren.

www.pannenkoekenboot.nl
 


 

 

Laser Sensation - spannend kinderfeest in een lasergame centrum in Apeldoorn


Het party en lasergame centrum, gelegen aan het uitgaansplein, is het middelpunt van Apeldoorns immer bruisende uitgaanscentrum. Op een oppervlakte van bijna 1.000 m², verdeeld over twee verdiepingen, vindt u niet alleen de enorme Lasergame Arena, maar ook een Grand Café met twee bijzonder sfeervolle bars. Hier heeft u een riant uitzicht op alles wat zich op het Caterplein afspeelt.

Kidsparty
Ons kidsarrangement biedt alles wat een kidsparty tot een écht feest maakt!

Lasergamen, gecombineerd met het smullen van frietjes met kroket, frikandel of kaassoufflé en een glas frisdrank; bovendien wordt een (digitale) foto gemaakt van de kinderen in lasergame outfit, zodat ze een blijvende herinnering aan het feest overhouden.

Kidsarrrangementen kunt u boeken vanaf 6 personen en de adviesleeftijd is 9 tot 17 jaar.

www.lasersensation.nl

 


kinderfeest in Apeldoorn

 

 

Clown Kiko vrolijkt ieder kinderfeest in Gelderland op!


Op zoek naar iets leuks rondom het circus thema voor uw kinderfeestje, buurtfeest, verjaardag, open dag, school, vereniging of bedrijfsfeest?

Zoals bijvoorbeeld een clown, jongleur, kindervoorstelling, ballonnenclown, circus workshops of vuurshow.

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op !!

www.clownkiko.nl


 

clown kinderfeest

 

 

Kids Playground - een onvergetelijk verjaardagsfeest in een binnespeeltuin in Apeldoorn


Kids Playground is een fantastisch speelterrein waar je de dag van je leven hebt! De speelruimte is gescheiden in een tweetal speelzones:  de soft playhoek voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en de speelstructuren voor de grotere kinderen (van 5 t/m 12 jaar).

In alle vestigingen is een kinderdisco. Flitsende discolichten en rookmachines zorgen voor een spetterend speel- en dansfeest voor alle leeftijden. Elke vestiging beschikt over een ruim en sfeervol ingericht restaurant en biedt u een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes.

De Kids Playground is hét adres voor een onvergetelijk verjaardagsfeest.

www.kidsplayground.nl
 


 

Home | Kinderfeest